Απίστευτο video: Διέλυσε με τσεκούρι 20 αυτοκίνητα σε αντιπροσωπείες

Μερικές στιγμές… παραφροσύνης και ένα τσεκούρι είναι αρκετά εφόδια ώστε να καταστραφούν κάμποσα αυτοκίνητα μάρκας BMW, Toyota και Mazda μέσα σε λίγα λεπτά.

  • -
  • -

Οι περιπτώσεις βανδαλισμού αυτοκινήτων σε αντιπροσωπείες δεν είναι και τόσο σπάνιες, όμως οι φορές που ο δράστης έχει επιλέξει ένα… τσεκούρι προκειμένου να κάνει τη δουλειά, είναι σίγουρα σπάνιες. Ένας άνδρας στη Μελβούρνη της Αυστραλίας αποφάσισε να πάρει στον ώμο το τσεκούρι του και να επισκεφθεί διάφορες αντιπροσωπείες, καταστρέφοντας αρκετά αυτοκίνητα μάρκας BMW, Toyota και Mazda. Μάλιστα δεν περιορίστηκε μόνο στην καταστροφή των γυάλινων μερών, αλλά συνέχισε και στο αμάξωμα, ανεβάζοντας περισσότερο τον «λογαριασμό». Συνολικά, το κόστος των ζημιών που προκλήθηκαν αγγίζουν τα 100.000 δολάρια Αυστραλίας.

Ο δράστης δεν έχει εντοπιστεί ακόμη από τις αρχές

Ένα αξιοπερίεργο γεγονός είναι ότι ο δράστης, συγκέντρωσε την προσοχή του στις αντιπροσωπείες της BMW, της Toyota και της Mazda, χωρίς να πειράξει εγκαταστάσεις άλλων εταιρειών στην περιοχή. Οι αρχές δεν γνωρίζουν ακόμη τον λόγο που εστίασε σε αυτές τις τρεις μάρκες, ενώ ακόμη δεν έχει συλληφθεί από την αστυνομία. Τα μόνα που ξέρουν για εκείνον είναι ότι μετρά περίπου 175 εκατοστά ύψους, έχει μαύρα μαλλιά και φορούσε καφετί ρούχα. Σχετικά με τα αυτοκίνητα που κατέστρεψε, ήταν περίπου 20 στο σύνολό τους, ενώ τη μεγαλύτερη ζημιά μάλλον την έκανε στην αντιπροσωπεία της BMW.

Δείτε ακόμη: Κομπίνα με Porsche, Lamborghini, Maybach και Ferrari - Πώς τα «έφαγαν»

«Επιτέθηκε» σε ένα BMW i8, το Plug-In Hybrid σπορ μοντέλο που κοστίζει πολλές χιλιάδες δολάρια, αλλά και σε κάμποσα SUV της μάρκας, όπως το X1 και το X3. Στην αντιπροσωπεία της Toyota από την άλλη, έδειξε να είχε προτίμηση στα φορτηγάκια της φίρμας, προκαλώντας ζημιές σε πολλά αυτοκίνητα τέτοιου είδους που παρεμπιπτόντως, πουλάνε εξαιρετικά σε αγορές όπως αυτή της Αυστραλίας. Σύμφωνα με όσα κατέγραψαν οι κάμερες της περιοχής, είδαν τον δράστη να οδηγεί ένα παλιό Toyota Avalon, όμως τελικά έφυγε από το σημείο με τα πόδια και το αυτοκίνητο δεν βρέθηκε πουθενά.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...