Subaru: Η Πλειάδες Motors έκλεισε 10 χρόνια και το γιόρτασε!

Σε μια υπέροχη βραδιά με φίλους, συνεργάτες και πελάτες, η Πλειάδες Motors, επίσημη αντιπροσωπεία της Subaru στην Ελλάδα γιόρτασε τα γενέθλιά της.

  • -
  • -

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου οι φίλοι, συνεργάτες και πελάτες της Πλειάδες Motors, επίσημης αντιπροσωπείας της Subaru, γέμισαν την έκθεσή της στο Χαλάνδρι, στην επίσημη εκδήλωση για τα 10 χρόνια αντιπροσώπευσης της μάρκας στην Ελλάδα.

Με την παρουσία του Ιάπωνα πρέσβη στην Ελλάδα, ο κ. Γιάννης Χεκιμιάν, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Πλειάδων μαζί με τον κ. Nicola Torregiani, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Subaru Italia, μίλησαν στους καλεσμένους και αναφέρθηκαν σε διάφορα σημαντικά θέματα, τόσο για την ίδια την ιαπωνική μάρκα, όσο και της αυτοκίνησης γενικότερα.

Με δύο σημαντικές παρουσιάσεις για τη Subaru

Οι καλεσμένοι της Πλειάδες Motors, εκτός από την εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά και δύο καινούργια μοντέλα της Subaru που ακόμη δεν έχουμε δει στην Ελλάδα. Πρόκειται για το νέο Crosstrek, τον διάδοχο του επιτυχημένου XV, με υβριδικό σύστημα κίνησης που συνδυάζει το παραδοσιακό DNA της μάρκας, δηλαδή τη συμμετρική τετρακίνηση Symmetrical AWD και τον κινητήρα boxer με το φιλικό προς το περιβάλλον προφίλ. Η εντυπωσιακή σχεδίαση και ο πληρέστατος εξοπλισμός ασφαλείας είναι δύο ακόμη πολύ δυνατά όπλα του, όπως και η στιβαρή συναρμογή που χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα της Subaru.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Subaru Crosstrek στη Βιέννη

Στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε και τοSubaru Solterra, το νέο ηλεκτρικό SUV της μάρκας. Πρόκειται για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο με το σήμα της εταιρείας, το οποίο έχει φουτουριστική σχεδίαση, γνήσιο SUV παρουσιαστικό και υψηλές εκτός δρόμου ικανότητες, καθώς όπως και όλα τα υπόλοιπα Subaru, είναι τετρακίνητο. Οι μεγάλοι χώροι εξασφαλίζουν την… οικογενειακή πιστοποίηση και η ισχύς των 218 ίππων, προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι βάσει των ρεαλιστικών μετρήσεων WLTP, η αυτονομία με την μπαταρία των 71,4 kWh αγγίζει τα 460 km με μια φόρτιση.

Προσφορές με όφελος έως 4.000 €

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων της, η Πλειάδες Motors προσφέρει μοναδικά οφέλη στους πελάτες της. Συγκεκριμένα, μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, όσοι επισκεφθούν τις εκθέσεις της μάρκας στην Αθήνα (Χαλάνδρι) και στη Θεσσαλονίκη, μπορούν να λάβουν προσφορές και δώρα αξίας έως και 4.000 €, ανάλογα το μοντέλο που θα επιλέξουν. Έτσι η απόκτηση ενός SUV κορυφαίας ποιότητας, με γνήσια τετρακίνηση, αυθεντική ιαπωνική προσωπικότητα και εντυπωσιακές εκτός δρόμου ικανότητες από μια ευρεία γκάμα μοντέλων κάθε μεγέθους (Subaru XV, Subaru Forester και Subaru Outback) γίνεται πιο εύκολη και συμφέρουσα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...