Ρώσος μεταφέρει μια Mercedes S-Class στην οροφή ενός Toyota Land Cruiser! [video]

Οι κακές γλώσσες λένε ότι μόνο στη Ρωσία μπορείς να δεις ένα Toyota Land Cruiser 100 να… κόβει βόλτες με μια Mercedes-Benz S-Class στην οροφή του.

  • -
  • -

Αν απλά σας έδειχναν αυτό το βίντεο και σας ζητούσαν να μαντέψετε σε ποια χώρα συνέβη το περιστατικό, τι θα λέγατε; Συμφωνούμε. Η Ρωσία είναι εκείνη που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες! Όποιος αναρωτιέται τι ακριβώς συμβαίνει, να του πούμε ότι είναι ακριβώς αυτό που βλέπει: μια Mercedes-Benz S-Class, πιθανότατα στην έκδοση Maybach, να βρίσκεται πάνω στην οροφή ενός Toyota Land Cruiser 100. Μια αυτοσχέδια ξύλινη βάση ήταν αρκετή για να σταθεροποιηθεί το αυτοκίνητο και να μεταφερθεί εκεί που επιθυμεί ο ιδιοκτήτης, χωρίς την ανάγκη να φορτωθεί σε γερανό. Τελικά, δεν θέλει κόπο. Θέλει τρόπο!


Πήραν όλα τα μέτρα ασφαλείας

Τώρα, αν κάποιος θέλει να γίνει κακός και να θίξει τα θέματα ασφαλείας που προκύπτουν από αυτή την απόφαση, καλά θα κάνει να γίνει λίγο πιο παρατηρητικός. Οι προνοητικοί Ρώσοι που επιμελήθηκαν αυτή τη μεταφορά, φρόντισαν να ανάψουν τα alarm και στα δύο αυτοκίνητα. Επίσης, κρέμασαν ένα προειδοποιητικό τρίγωνο κάτω από το πολυτελές γερμανικό sedan, για να ενημερώνονται οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου ότι πρέπει να προσέχουν. Τι άλλο πρέπει να κάνουν, πια;

Δείτε ακόμη: Φορτηγό με σπασμένα φρένα προκάλεσε χάος - Διέλυσε αντιπροσωπεία [video]

Είναι προφανές ότι δεν προκύπτει κανένα άλλο πρόβλημα, οπότε ο πολύ ευφάνταστος τρόπος μεταφοράς ενδείκνυται, αρκεί να είναι διαθέσιμο ένα ανθεκτικό αυτοκίνητο όπως το Land Cruiser 100. Τώρα, στην ερώτηση του πως φορτώθηκε εκεί η S-Class, πιθανότατα αυτό έγινε με κάποιο μεγάλο… κλαρκ ή με γερανό που έπιασε το sedan από το πάτωμα και το φόρτωσε πάνω στο ιαπωνικό 4x4. Στη συνέχεια, κυκλοφόρησαν κανονικά στον δρόμο και οι περαστικοί, όπως είναι λογικό, έμειναν άναυδοι και τράβαγαν βίντεο το απίστευτο θέαμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...