Ξέχνα το λεωφορείο: Έτσι αποκτάς εύκολα το δικό σου αυτοκίνητο

Έχεις δίπλωμα οδήγησης αλλά όχι το δικό σου αυτοκίνητο; Ίσως τελικά, το να αποκτήσεις το δικό σου μεταφορικό μέσο να είναι πιο εύκολο απ' ό,τι νομίζεις…

  • -
  • -

Το αυτοκίνητο πάνω από όλα συμβολίζει την ελευθερία μετακίνησης και την ανεξαρτησία. Μπορείς να ταξιδέψεις όπου θέλεις, να επισκεφθείς νέα μέρη, όπως και να κανονίσεις το πρόγραμμά σου χωρίς να σκέφτεσαι το ωράριο των συγκοινωνιών και πόσα λεωφορεία, τρένα και τρόλεϊ θα πρέπει να αλλάξεις μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου. Βέβαια, τα αυτοκίνητα δεν είναι για όλους, με δεδομένο ότι πλέον έχουν ακριβύνει αρκετά και ο περισσότερος κόσμος πιέζεται ώστε να αποκτήσει ένα σύγχρονο, ασφαλές και άνετο όχημα που θα χρησιμοποιεί καθημερινά. Ευτυχώς, υπάρχουν έξυπνοι και ευέλικτοι τρόποι ώστε να έχεις το δικό σου, χωρίς να χρειάζεσαι μια περιουσία.

Δεν μπορείς να το αγοράσεις; Μίσθωσέ το!

Ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος να αποκτήσεις το νέο σου αυτοκίνητο, είναι να το μισθώσεις. Το leasing απευθύνεται και σε ιδιώτες, οπότε πρακτικά, όποιος θέλει να έχει ένα αυτοκίνητο για το οποίο δεν θα ανησυχεί ποτέ, θα πρέπει να το σκεφτεί σοβαρά. Οδηγώντας ένα αυτοκίνητο με μίσθωση, κάθε πιθανό έξοδο του οχήματος καλύπτεται από την εταιρεία, εκτός από το καύσιμο. Αυτό σημαίνει πως αν βγάλει μια ακριβή ζημιά, αν τρακάρει, κλαπεί ή πιάσει φωτιά, δεν θα ζημιωθείς εσύ. Για την ακρίβεια, θα έχεις και δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης, μέχρι να φτιαχτεί το δικό σου ή σου παραδοθεί κάποιο άλλο, αν το όχημα δεν επιδιορθώνεται.

Η FlexCar είναι η εταιρεία που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο όλα τα πλεονεκτήματα του leasing, μαζί με αυτά της ελευθερίας να προσαρμόσεις το συμβόλαιό σου στις δικές σου ανάγκες. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η εταιρεία δεν θα σου πει πόσο να κρατήσεις το αυτοκίνητο ή να σε δεσμεύσει να κρατήσεις το ίδιο μοντέλο, για πάντα. Μπορείς να το επιστρέψεις όποτε θες και να διακόψεις το leasing ή να αλλάξεις αυτοκίνητο, παίρνοντας ένα άλλο από τον στόλο της. Ταυτόχρονα, η FlexCar δεν απαιτεί προκαταβολή για να πάρεις ένα αυτοκίνητό της, οπότε σου δίνει τον πιο απλό τρόπο για να οδηγείς το δικό σου όχημα, πληρώνοντας απλά ένα μηνιαίο μίσθωμα, ανάλογο του μοντέλου που θα επιλέξεις. Ειδικά για τον Νοέμβριο που «τρέχει» και η Black Friday προσφορά της FlexCar (25% έκπτωση στο μηνιαίο μίσθωμα, πληρωμή μόνο του 50% του FlexDeposit) είναι πραγματικά η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσεις το δικό σου αυτοκίνητο. 

Βρες το δικό σου αυτοκίνητο από τον στόλο της FlexCar και… ξέχνα για πάντα το λεωφορείο!  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...