1,3 εκατ. ευρώ σε 676 ανθρώπους από το Κινούμαι Ηλεκτρικά 2

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών συνεχίζει τις πληρωμές προς δικαιούχους της επιδότησης για αγορά ηλεκτρικού οχήματος, μέσω του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά 2.

  • -
  • -

Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, καθώς προτεραιότητα για την πολιτική ηγεσία του αποτελεί η γρήγορη εξυπηρέτηση των πολιτών, καταβλήθηκαν από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας επιδοτήσεις ύψους 1.283.920,84 ευρώ, σε 676 δικαιούχους του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2».

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/2ace9fe75d1edecae98befe4250d4753.jpg

Παράλληλα, στο πλαίσιο βέλτιστης αξιοποίησης των διαθέσιμων κονδυλίων του «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», τις προηγούμενες ημέρες αποδεσμεύτηκαν και επαναδιατέθηκαν σε πολίτες, κεφάλαια ύψους 550.000 ευρώ που αφορούσαν σε εγκεκριμένες αιτήσεις που δεν ολοκληρώθηκαν στο χρονικό πλαίσιο, που προβλέπεται από το πρόγραμμα.

Δείτε ακόμα: Αξίζει να αγοράσω ηλεκτρικό αυτοκίνητο, χωρίς επιδότηση από το Κινούμαι Ηλεκτρικά;

Η διαδικασία της αξιολόγησης και του ελέγχου των αιτήσεων θα συνεχιστεί ταχύτατα, προκειμένου να απελευθερωθούν επιπλέον πόροι από ανενεργές αιτήσεις,  αλλά ταυτόχρονα να εκδοθούν και αποφάσεις υπαγωγής, καθώς επίσης και αποφάσεις καταβολής της δημόσιας δαπάνης προς τους ωφελούμενους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...