Βουλιαγμένης: Οδηγός αγνοεί τροχονόμο και πάει να τον πατήσει – Δείτε το video

Ο συγκεκριμένος οδηγός αγνόησε πλήρως τις υποδείξεις του τροχονόμου και παραλίγο να τον τραυματίσει. Μήπως πρέπει να του αφαιρέσουν το δίπλωμα δια παντός;

  • -
  • -

Οι παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας είναι κάτι σύνηθες στους ελληνικούς δρόμους. Ωστόσο, αυτό που έκανε οδηγός στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στη διασταύρωση με το πάρκο του Ελληνικού, ξεπερνά κάθε όριο.

Όπως βλέπουμε στο video που δημοσιεύτηκε στα social media, ο τροχονόμος ρυθμίζει την κυκλοφορία. Άπαντες ακολουθούν τις υποδείξεις του, εκτός από τον οδηγό ενός μαύρου ΙΧ. Παρότι ο αστυνομικός σηκώνει το χέρι, αυτός τον αγνοεί πλήρως και επιχειρεί να περάσει, με κίνδυνο να προκαλέσει ατύχημα.

Ο τροχονόμος πηγαίνει κοντά του και τότε αυτός επιταχύνει για να περάσει. Το όργανο της τάξης αδυνατεί να τον σταματήσει, γλυτώνοντας παρά τρίχα τον τραυματισμό. Στη συνέχεια τρέχει, πιθανότατα για να δώσει σήμα να τον συλλάβουν, έχοντας προφανώς καταγράψει την πινακίδα κυκλοφορίας.

Δείτε ακόμη: Λάρισα: Του πήραν το δίπλωμα για 15 χρόνια – Είχε παραβιάσει τον μισό ΚΟΚ

Φανταζόμαστε ότι είναι θέμα χρόνου να τον εντοπίσουν, αν δεν το έχουν ήδη κάνει. Όσο για τις ποινές, σε τέτοιες περιπτώσεις, μόνο ένα τσουχτερό πρόστιμο και η αφαίρεση διπλώματος δια παντός, μπορεί να συνετίσει τους παραβάτες.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...