Δεν υπάρχει Ferrari ούτε για δείγμα - Δες μέχρι πότε έχει «ξεπουλήσει»

Σε ιστορικά υψηλά κινούνται οι παραγγελίες για τα μοντέλα της Ferrari, με την ιταλική φίρμα να δηλώνει πως για τα επόμενα χρόνια η σχετική λίστα έχει κλείσει!

  • -
  • -

Ποια οικονομική κρίση; Η ζήτηση για τα μοντέλα της Ferrari έχει σαν αποτέλεσμα η λίστα παραγγελιών της ιταλικής φίρμας να έχει κλείσει για τα επόμενα χρόνια! Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, έχει πουλήσει ήδη τα μοντέλα της μέχρι το 2025, χρονιά που αναμένεται να αποκαλύψει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητό της. Η ιταλική φίρμα έχει ξεπεράσει τις αρχικές προβλέψεις κερδών, με τον Διευθύνων Σύμβολο της θρυλικής μάρκας, Benedetto Vigna, να δηλώνει χαρακτηριστικά: «Η λίστα παραγγελιών βρίσκεται σε ιστορικά υψηλά, με τη ζήτηση να είναι τεράστια και ουσιαστικά να καλύπτει ολόκληρο το 2025, έχοντας καταφέρει να… ξεπουλήσουμε για τους επόμενους μήνες.»

Δείτε ακόμη: Video - Δοκιμή της Ferrari 296 GTS

Ο Vigna εξέφρασε μία πολύ θετική προσέγγιση, σε αντίθεση με την Porsche που υποστήριξε πως ο τομέας των πολυτελών μοντέλων έχει υποστεί μεγάλο χτύπημα που συνδυάζεται με την επιφυλακτικότητα του αγοραστικού κοινού. Επιπλέον, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ferrari επιβεβαίωσε πως οι δοκιμές του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της ιταλικής φίρμας συνεχίζονται κανονικά και η αποκάλυψη του θα γίνει το τελευταίο τρίμηνο του 2025. Μάλιστα, θα κατασκευάζεται στις νέες εγκαταστάσεις της Ferrari στο Maranello που θα κάνουν εγκαίνια τον επόμενο Ιούνιο. Είναι χαρακτηριστικό, ότι η μετοχή της ιταλικής μάρκας σκαρφάλωσε κατά 5,2% τον τελευταίο μήνα, έχοντας ανέβει σχεδόν 50% μέσα στη διάρκεια της χρονιάς! Είναι φανερό, πως με τις νέες εγκαταστάσεις, τα μοντέλα που αναμένονται μέσα στους επόμενους 24 μήνες και την πιθανή αποκάλυψη ενός νέου hypercar, οι επενδυτές βλέπουν με ιδιαίτερα θετικό μάτι τη Ferrari. Η εταιρεία αναμένεται στο τέλος του έτους να έχει κάνει τζίρο της τάξεως των 2,25 δις €, σε αντίθεση με τις αρχικές προβλέψεις που ήθελαν να αγγίζει τα 2,19 δις €.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...