Top 10 Μοντέλα 30 Οκτωβρίου - 5 Νοεμβρίου

Top 10 Μοντέλα 30 Οκτωβρίου - 5 Νοεμβρίου

Αλλαγές θέσεων, μία είσοδος και μία έξοδος στη λίστα με τα 10 πιο ενδιαφέροντα για εσάς μοντέλα, ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας.

  • -
  • -

Η λίστα με τα Top 10 Μοντέλα είναι ο απόλυτος εκφραστής του ενδιαφέροντος των αναγνωστών του GOCAR, καθώς η τα μοντέλα μπαίνουν σε αυτήν αυτόματα, με βάση την προτίμηση που συγκέντρωσαν.

Δεδομένου αυτού, η παραμονή στη λίστα και μάλιστα στην πρώτη θέση, επί μακρόν, αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Σε αυτήν ακριβώς τη θέση βρίσκεται το Kia Picanto, το οποίο είναι στην κορυφή εδώ και πολλές εβδομάδες. Πίσω του συναντάμε το Suzuki Ignis, ενώ στην τρίτη θέση του βάθρου είναι το Toyota Aygo X.

Πίσω από την πρώτη τριάδα βρίσκεται το Suzuki Swift, σε μία κατάταξη που μέχρι αυτό το σημείο είναι απαράλλαχτη με της προηγούμενης εβδομάδας. Η αλλαγή θέσεων σημειώνεται αμέσως μετά, ανάμεσα στο SEAT Ibiza που είναι πέμπτο και τη Skoda Fabia που είναι έκτη. Τα δύο μοντέλα είχαν καταταγεί με ακριβώς αντίστροφη σειρά μία εβδομάδα νωρίτερα.

Σταθερότητα στις επόμενες θέσεις με FIAT Panda, FIAT 500 και Volkswagen Up! στις θέσεις 7, 8 και 9, αντίστοιχα. Η μεγάλη αλλαγή κρύβεται στο τέλος, με το Mazda CX-30 να κάνει την είσοδό του και να παίρνει την τελευταία θέση από το Nissan Qashqai.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ε

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...