Σταρ του Χόλυγουντ τράκαρε σε πιτσαρία με το ηλεκτρικό Rivian R1T [video]

Ο διάσημος ηθοποιός έχασε τον έλεγχο του ηλεκτρικού pick-up, συγκρούστηκε με άλλα οχήματα και κατέληξε σε πιτσαρία.

  • -
  • -

Πριν λίγα βράδια, στο Λος Άντζελες, συνέβη ένα σφοδρό τροχαίο, με τον οδηγό του Rivian R1T να χάνει τον έλεγχο του οχήματος, να περνά τη διασταύρωση με ταχύτητα, να χτυπά σε άλλα οχήματα και να σταματά την τρελή πορεία του στον τοίχο μιας πιτσαρίας.

rivian

Όπως φαίνεται στα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας, το ηλεκτρικό pick-up επιτάχυνε απότομα από το φανάρι και έσπασε κυριολεκτικά τον τοίχο του καταστήματος, προκαλώντας πολύ μεγάλες υλικές ζημιές. Το ευτύχημα, είναι πως, παρά την έντονη κυκλοφορία, δεν παρέσυρε κάποιον πεζό ή εργαζόμενο στην πιτσαρία.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, οδηγός του Rivian ήταν ο σταρ του Χόλυγουντ, Alan Ruck. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, είπε στον ειδησεογραφικό σταθμό KTLA, ότι όταν έσπευσε να βοηθήσει τον ηθοποιό, αυτός το πρώτο πράγματα που ρώτησε είναι αν όλοι είναι καλά. Τουλάχιστον ένα άτομο 32 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

rivian

Οι αρχές ερευνούν τα ακριβή αιτία του ατυχήματος, αφήνοντας περιθώρια για πολλά ενδεχόμενα, από σφάλμα λογισμικού που μπορεί να οδήγησε σε ακούσια επιτάχυνση, πρόβλημα υγείας του οδηγού, έως να πάτησε κατά λάθος απότομα το πεντάλ του γκαζιού.

Δείτε ακόμη: Το κουμπί SOS του αυτοκινήτου - Πώς μπορεί να σου σώσει τη ζωή;

Όσο για το κτίριο, την Rallallo’s Pizza, αλλά και το R1T, αμφότερα είναι σε χάλια κατάσταση και θα απαιτηθούν πολλά χρήματα για την αποκατάστασή τους. Αυτό προφανώς δεν αποτελεί πρόβλημα για τον 67χρονο ηθοποιό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...