Black Friday από τη FlexCar: Διπλή Προσφορά , για όλο τον Νοέμβριο

Με μοναδικά προνόμια που αφορούν πολλά μοντέλα στον στόλο της FlexCar, το leasing αυτοκινήτου γίνεται πιο ελκυστικό από ποτέ.

  • -
  • -

Οι προσφορές Black Friday αποκτούν νέα διάσταση με τη FlexCar, η οποία προσφέρει πολλά αυτοκίνητα από τον στόλο της με 25% έκπτωση στο μηνιαίο μίσθωμα και πληρωμή μόνο του 50% του FlexDeposit στην έναρξη της μίσθωσης! Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσφορά θα βρίσκεται σε ισχύ για όλο τον Νοέμβριο, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν το αυτοκίνητο που επιθυμούν με τους καλύτερους όρους της αγοράς και σε πρωτοφανείς τιμές. Η ενέργεια “Black Friday to the Future” όπως την ονομάζει η FlexCar, φέρνει το leasing αυτοκινήτου πιο κοντά σε περισσότερο κόσμο, χαρίζοντας μοναδικά οφέλη.

Ποια αυτοκίνητα μπορείς να αποκτήσεις από την FlexCar;

Η FlexCar έχει έναν πολύ μεγάλο στόλο άριστα συντηρημένων αυτοκινήτων που μπορεί να μισθώσει οποιοσδήποτε κάτοχος άδειας οδήγησης, καθώς δεν απαιτείται να υπάρχει εταιρεία ή επαγγελματική δραστηριότητα. Ακόμη και οι ιδιώτες έχουν πρόσβαση στο leasing! Όσοι θέλουν να αποκτήσουν αυτοκίνητο με μίσθωση έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε πολλές δημοφιλείς επιλογές της αγοράς, από κατηγορίες όπως τα supermini, τα αυτοκίνητα πόλης, τα οικογενειακά hatchback ή τα SUV κάθε μεγέθους, από μικρά crossover έως premium μοντέλα πολυτελείας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η FlexCar έχει και έναν πολύ μεγάλο στόλο ηλεκτρικών, υβριδικών ή και Plug-In Hybrid μοντέλων για όσους ζητούν φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα, με χαμηλό κόστος χρήσης και μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Τέλος, οι επαγγελματίες θα βρουν το όχημα που τους ταιριάζει από την ευρεία γκάμα ελαφρών φορτηγών και van.

Τι άλλα πλεονεκτήματα δίνει η FlexCar;

Εκτός από οικονομικό όφελος, ο χρήστης ενός αυτοκινήτου της FlexCar έχει να απολαύσει πολλά ακόμη προνόμια που συνεπάγεται η ευέλικτη μίσθωση. Συγκεκριμένα, το leasing προσφέρεται στην πιο απλή μορφή του για τον πελάτη, ο οποίος δεν δεσμεύεται με κανέναν τρόπο για το όχημα που οδηγεί και ουσιαστικά, ορίζει εκείνος τους όρους. Μπορεί να επιστρέψει οποιαδήποτε στιγμή θέλει το αυτοκίνητό του και να διακόψει τη συνεργασία του, να το γυρίσει πίσω και να πάρει ένα άλλο ή να το εξαγοράσει σε πολύ ανταγωνιστική τιμή. Η FlexCar δεν περιορίζει με κανέναν τρόπο τον πελάτη της, σε αντίθεση με το παραδοσιακό, «δυσκίνητο» leasing που προβλέπει συγκεκριμένα χρόνια μίσθωσης, δεν δίνει δυνατότητα αλλαγής μοντέλου κλπ.

Ανακαλύψτε την προσφορά “Black Friday to the Future” της FlexCar και επωφεληθείτε από το πιο ευέλικτο leasing της αγοράς, στην καλύτερη τιμή!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...