Πόσο κοστίζει μια μεταχειρισμένη Lamborghini στην Ελλάδα;

Ως καινούργιες, οι Lamborghini στοιχίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Συμβαίνει το ίδιο με εκείνες από «δεύτερο χέρι», στην ελληνική αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων;

  • -
  • -

Τα μοντέλα της Lamborghini έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν αρκετά στην Ελλάδα. Μπορεί να μη τις βλέπουμε και σε κάθε γωνία, όμως τα ιταλικά supercars κυκλοφορούν σαφώς περισσότερο από τα παλαιότερα χρόνια, ειδικότερα σε γνωστές «φωλιές» ακριβών αυτοκινήτων στα νότια και τα βόρεια προάστια της Αθήνας. Με την εξάπλωση των social media, πολύ συχνά βλέπουμε και στις οθόνες μας τα αυτοκίνητα της ιταλικής φίρμας σε κάποιο γνωστό μέρος της Αθήνας. Πόσο κοστίζει όμως να το αγοράσει κάποιος; Ψάχνουμε στην ελληνική αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων για να βρούμε -κατά προσέγγιση- το κόστος των δημοφιλών μοντέλων της.

Πόσο στοιχίζει μια μεταχειρισμένη Lamborghini Huracan;

Κάνοντας μια αναζήτηση σε ένα πολύ δημοφιλές site αγγελιών για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, βλέπουμε ότι αυτή τη στιγμή, πωλούνται έξι Lamborghini Huracan. Οι τιμές τους «παίζουν» από περίπου 200.000 € μέχρι και 300.000 €, ανάλογα την έκδοση και την κατάσταση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην παρούσα φάση, δεν βρίσκεται προς πώληση κάποια από τις αρκετές σπάνιες εκδόσεις του μοντέλου που πιθανότατα, θα ανέβαζαν περισσότερο το κόστος. Οι περισσότερες είναι Lamborghini Huracan LP 610-4, δηλαδή με ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα των 5.2 λίτρων με 610 ίππους και τετρακίνηση.

Δείτε ακόμη: Η video-δοκιμή μας για μια από τις πιο ειδικές Lamborghini, τη Huracan STO!

Πόσο στοιχίζει μια μεταχειρισμένη Lamborghini Aventador;

Η ναυαρχίδα της Lamborghini, είναι η Aventador. Πρόκειται για το μοντέλο με τον εντυπωσιακό, ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα των 6.5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει από 700 ίππους, ενώ υπάρχουν και εκδόσεις με ακόμη μεγαλύτερη ισχύ, πάντα από το ίδιο σύνολο. Εδώ, οι τιμές είναι σαφώς υψηλότερες, αφού μιλάμε για την απόλυτη Lamborghini μέχρι στιγμής και ένα από τα πιο διαχρονικά σχέδια που έχει παρουσιάσει ποτέ η ιταλική μάρκα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι 400.000 € είναι ένα σημείο… εκκίνησης για τις Aventador από δεύτερο χέρι, φτάνοντας ακόμη και τις 500.000 € σε κάποιες περιπτώσεις.

Πόσο στοιχίζει μια μεταχειρισμένη Lamborghini Urus;

Η Lamborghini Urus εξελίχθηκε σε τεράστια επιτυχία για τη μάρκα. Ο συνδυασμός του SUV αμαξώματος με το πνεύμα της ιταλικής εταιρείας, ήταν ιδιαίτερα ποθητός για πολλούς ευκατάστατους αγοραστές, με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί έντονο ενδιαφέρον! Φυσικά, πρόκειται για ένα πολύ πιο καινούργιο μοντέλο από τα προηγούμενα δύο, για αυτό και οι τιμές του βρίσκονται ακόμη στα ουράνια, παρά το γεγονός ότι δεν έχει την αίγλη μιας Aventador, για παράδειγμα. Συγκεκριμένα, μια Lamborghini Urus θα στοιχίσει από 350.000 € έως 450.000 € στον ενδιαφερόμενο, ανάλογα με πόσα extra επιθυμεί στο αυτοκίνητό του και τα χιλιόμετρά του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...