Top 10 μοντέλα 23 - 29 Οκτωβρίου 2023

Top 10 μοντέλα 23 - 29 Οκτωβρίου 2023

Αλληλοπροσπεράσεις. Αυτή είναι η κυρίαρχη τάση ανάμεσα στα 10 μοντέλα που κατάφεραν να σας τραβήξουν το ενδιαφέρον την εβδομάδα που πέρασε.

  • -
  • -

Μπορεί η κορυφή και το τέλος να έμειναν στάσιμα, όμως οι θέσεις του βάθρου, αλλά και εκείνες στο μέσο της κατάταξης ανακατεύτηκαν, αναδεικνύοντας νικητές και χαμένους.

Συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις, το Kia Picanto έμεινε στην κορυφή επεκτείνοντας το σερί, όμως τα επόμενα δύο μοντέλα άλλαξαν θέσεις μεταξύ τους. Κάπως έτσι, το Suzuki Ignis ανέβηκε δεύτερο, ενώ το Toyota Aygo X έπεσε στην τρίτη θέση.

Σταθερό στην τέταρτη θέση έμεινε το Suzuki Swift, όμως και πάλι τα δύο επόμενα μοντέλα άλλαξαν θέση μεταξύ τους. Το Skoda Fabia βρέθηκε στην πέμπτη θέση, αφήνοντας το SEAT Ibiza να πέσει έκτο.

Από εκεί και μετά δεν είχαμε αλλαγές, με το FIAT Panda να είναι έβδομο, το FIAT 500 όγδοο, το Volkswagen Up! ένατο και το Nissan Qashqai δέκατο.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...