Υβριδικό SUV: Honda HR-V vs Hyundai Kona – Δείτε τι ψηφίσατε

Δύο υβριδικές επιλογές με compact διαστάσεις, πλούσιους χώρους και παραπλήσια τιμή που κονταροχτυπήθηκαν μέχρι τελικής πτώσης.

  • -
  • -

Κατά καιρούς έχουμε δει συγκρίσεις μοντέλων στις οποίες η νίκη είναι τόσο εμφατική που για πολλούς από εσάς και μόνο η ερώτηση μπορεί να θεωρούνταν προσβλητική. Η συγκεκριμένη κόντρα όμως δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία με τα δύο SUV να παίζουν στον πόντο…

Αμφότερα με υβριδική τεχνολογία, παραπλήσια ισχύ, αρχική τιμή και χώρους, απ’ ότι φαίνεται είχαν πολλά κοντινά στοιχεία και αυτό φάνηκε και στον τρόπο με τον οποίο διχαστήκατε εσείς όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας. Θυμίζουμε πως το Hyundai Kona στην Full Hybrid έκδοση που βλέπουμε εδώ αποδίδει 141 ίππους και προσφέρει κατανάλωση της τάξης των 4,5 lt/100km. Το Honda HR-V από την άλλη έρχεται αποκλειστικά με υβριδική τεχνολογία e:HEV, αποδίδοντας 131 ίππους και καταναλώνοντας 5,4 lt/100km.

Ποιο είναι το τελικό αποτέλεσμα;

Τα δύο compact SUV αποδείχθηκαν ιδιαίτερα δημοφιλή, με τον νικητή να κρίνεται στον πόντο. Το Honda HR-V κατάφερε να επικρατήσει με 51% έναντι του Hyundai Kona που τερμάτισε οριακά πίσω του, στο 49%. Έτσι λοιπόν, έχουμε νικητή, αλλά με το πιο οριακό αποτέλεσμα που θα μπορούσε να υπάρξει.

Αν δεν έχετε ψηφίσει ακόμη, μπορείτε να το κάνετε με ένα κλικ εδώ. Τα νούμερα ισχύουν τη στιγμή συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή το αφιέρωμα είναι live, αυτά ενδέχεται να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...