Επαγγελματικά Ford: Γνωρίστε τα με βιντεοκλήση, αποκτήστε τα με Ford Lease

Γνωρίστε κάθε πτυχή του αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει από την άνεση του καναπέ σας, και αποκτήστε το με το συμφέρον πρόγραμμα Ford Lease, για επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

  • -
  • -

Τα τελευταία χρόνια, οι δυσκολίες που αντιμετώπισε ο κόσμος, έκαναν πολλούς να αναθεωρήσουν τον τρόπο με τον οποίο κάνουν διάφορες δραστηριότητες. Με την διεύρυνση της χρήσης των ψηφιακών μέσων για την καθημερινή επικοινωνία, ανακαλύφθηκαν ευκολίες και απλοποιήθηκαν διαδικασίες που παλαιότερα μπορεί να αποδεικνύονταν κουραστικές και χρονοβόρες. Η Ford, αναγνωρίζοντας αυτή τη μετάβαση, θέλησε να κάνει ακόμη ένα βήμα πιο μπροστά, προσφέροντας μία μοναδική υπηρεσία στους ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Πλέον μπορείτε να περιηγηθείτε σε μία έκθεση Ford από την άνεση του σπιτιού σας, μιλώντας μέσω βιντεοκλήσης με έναν εκπρόσωπο της μάρκας. Έτσι μπορείτε να μάθετε για όλες τις προσφορές και τα προνομιακά πακέτα χωρίς καν να σηκωθείτε από τον καναπέ σας.

2

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία βιντεοκλήσης;

Η εικονική περιήγηση σε μία έκθεση Ford δεν απαιτεί επιπλέον λογισμικό στον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet σας, και προσφέρεται δωρεάν. Είναι σημαντικό ότι η βιντεοκλήση δεν λειτουργεί αμφίδρομα: εσείς μπορείτε να δείτε τον εκπρόσωπο Ford, ενώ εκείνος όχι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την αντίστοιχη σελίδα της Ford και μόνο με μερικά κλικ μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα μία βιντεοκλήση με έναν εκπρόσωπο της μάρκας.

3

Αφού συνδεθείτε, ένας άνθρωπος της Ford θα είναι σε θέση να σας προσφέρει εξατομικευμένη εμπειρία αντίστοιχη αυτής που θα είχατε αν επισκεπτόσασταν μία έκθεση. Αυτή μπορεί να περιλαμβάνει μία συζήτηση για το αυτοκίνητο που θα επιλέξετε, αλλά και για τις προδιαγραφές που καλύπτουν τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Φυσικά, θα μπορείτε να έχετε μία ολοκληρωμένη περιήγηση 360 μοιρών, γύρω από το όχημα που σας ενδιαφέρει, αλλά και εντός της καμπίνας του, αναλύοντας όλα τα χαρακτηριστικά που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Από εκεί, μπορεί να ακολουθήσει η δημιουργία του δικού σας ιδανικού οχήματος με εξατομικευμένες προδιαγραφές, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Διαμόρφωσης. Φυσικά, η διαμόρφωσή σας αποθηκεύεται, έτσι ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτήν και αργότερα.

Αφού ολοκληρωθεί αυτό το στάδιο, ο εκπρόσωπος της Ford θα μπορεί να σας παρουσιάσει όλα τα ενδιαφέροντα προωθητικά προγράμματα που ισχύουν τη συγκεκριμένη στιγμή, αλλά και διάφορες προτάσεις χρηματοδότησης. Από εκεί το μόνο που μένει είναι να οργανώσετε μία πραγματική εμπειρία δοκιμής του Ford που σας ενδιαφέρει, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας έναντι του COVID-19, με αφετηρία το σπίτι σας ή την έκθεση ενός Εμπόρου Ford.

Κλείστε εδώ τη δική σας βιντεοκλήση με έναν εκπρόσωπο της Ford. Η υπηρεσία ισχύει τόσο για τα επιβατικά μοντέλα της Ford, όσο και για τα επαγγελματικά της. 

4

Εύκολη απόκτηση επαγγελματικών αυτοκινήτων, με Ford Lease

Για τους εταιρικούς πελάτες της, η Ford έχει σχεδιάσει ειδικά πακέτα μίσθωσης Ford Lease. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το ιδανικό επαγγελματικό Ford για την επιχείρηση σας, ενώ ταυτόχρονα επωφελείστε από τα πολλαπλά προνόμια που προσφέρει η μίσθωση. Ενισχύετε τη ρευστότητα της επιχείρησής σας, έχετε ελάχιστη δαπάνη κεφαλαίου, επωφελείστε από το μειωμένο κόστος διαχείρισης και απαλλάσσεστε από το άγχος για απρόβλεπτα έξοδα, μιας και το μηνιαίο κόστος μένει σταθερό για όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Στις εξαιρετικές προσφορές που τρέχουν αυτή τη στιγμή στην επίσημη σελίδα της Ford, περιλαμβάνεται η προσφορά του Ford Ranger Wildtrak από 399 €/μήνα και του Ford Transit Custom από 359 €/μήνα!

5

Το Ford Ranger αποτελεί το κορυφαίο pick-up σε πωλήσεις στην Ευρώπη και το νέο Wildtrak έρχεται για να ενισχύσει την συγκεκριμένη θέση που έχει στην αγορά. Η συγκεκριμένη έκδοση χαρίζει στο ούτως ή άλλως ικανότατο Ranger κορυφαία κομψότητα, άνεση και σπορ χαρακτήρα χάρη στις πρόσθετες σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Έτσι η εμφάνιση του γίνεται εξίσου εντυπωσιακή με την απόδοση που προσφέρουν τα κινητήρια σύνολα πετρελαίου. Η ισχύς των δύο turbo πετρελαιοκινητήρων EcoBlue των 2 λίτρων είναι 170 και 205 ίπποι ,αντίστοιχα, ενώ ο κορυφαίος V6 των 3 λίτρων φτάνει τους 240 ίππους και τα 600 Nm ροπή.

6

Το Ford Transit Custom είναι γνωστό για την ανθεκτικότητα, την αξιοπιστία και την ανωτέρου επιπέδου σχεδίαση και κατασκευή του. Με δύο επιλογές μεταξόνιου (L1 και L2), καθώς και επιλογή ύψους οροφής (μεσαία και υψηλή), το Transit Custom Van προσφέρει χωρητικότητα φόρτωσης έως 8,3 κυβικά μέτρα. Επιπλέον, η γκάμα των προηγμένων κινητήρων diesel και των διαθέσιμων υβριδικών επιλογών με ισχύ από 105 έως και 185 ίππους, προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις. Το αποτέλεσμα είναι ένα απόλυτα εξελιγμένο και εκλεπτυσμένο βαν.

7

Μάθετε περισσότερα για το Ford Ranger και το Ford Transit Custom, δείτε όλες τις προσφορές εταιρικών αυτοκινήτων μέσω Ford Lease, ή απευθυνθείτε στο Επίσημο Δίκτυο Εμπόρων της Ford Motor Ελλάς για να λάβετε μια προσφορά για το μοντέλο και την έκδοση που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...