Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βγήκε με τη βότκα στα χέρια – Δείτε το video

Ο οδηγός ήταν τόσο μεθυσμένος που νόμιζε πως θα τη γλυτώσει αν βάλει τη βότκα στο πορτμπαγκάζ και φύγει.

  • -
  • -

Η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ απαγορεύεται ρητά από τον νόμο σε κάθε χώρα του κόσμου. Οι οδηγοί που πίνουν και κυκλοφορούν στον δρόμο, θέτουν σε πολύ μεγάλο κίνδυνο τόσο τον εαυτό τους αλλά και τους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δίκτυου.

Δυστυχώς, καθημερινά, σε κάθε γωνιά της γης, εντοπίζονται χιλιάδες οδηγοί υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο συγκεκριμένος κύριος ωστόσο, ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε να αντιληφθεί ούτε τι του έλεγε ο αστυνομικός.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Αρκάνσας των ΗΠΑ. Ο αστυνομικός σταμάτησε ένα Toyota Camry για έλεγχο. Όταν πλησίασε το όχημα, παρατήρησε στο πάτωμα του συνοδηγού ένα άδειο μπουκάλι βότκας. Ζήτησε από τον οδηγό να βγει έξω και ο ίδιος παραδέχθηκε πως είχε πιει μερικά ποτηράκια. Δεν δεχόταν όμως να κάνει αλκοτέστ και με το ζόρι μπορούσε να περπατήσει χωρίς να παραπατήσει.

Κατέληξε με χειροπέδες

Το όργανο της τάξης του ζήτησε να βάλει το άδειο μπουκάλι βότκας στο πορτμπαγκάζ και να επιστρέψει στο όχημά του. Ο οδηγός όμως, δεν είχε την κρίση για να αντιληφθεί ποια ακριβώς εντολή του έδωσε και θεώρησε πως ήταν ελεύθερος να φύγει.

Δείτε ακόμη: Όριο αλκοτέστ: Πότε σε «πιάνει», ποια είναι τα πρόστιμα

Έβαλε μπροστά τον κινητήρα και απομακρύνθηκε, με τον αστυνομικό να ενεργοποιεί φώτα και σειρήνα, επιταχύνοντας έως και τα 75 mph (120 km/h), κάνοντας τη μία παρανομία μετά την άλλη. Τελικά, κατέληξε δεμένος πισθάγκωνα με τις κατηγορίες που τον βαρύνουν να είναι πολλές και σοβαρές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...