Top 10 Μοντέλα 16 - 22 Οκτωβρίου

Top 10 Μοντέλα 16 - 22 Οκτωβρίου

Αλλαγές θέσεων και προσπεράσεις περιλαμβάνει η λίστα με τα 10 πιο ενδιαφέροντα μοντέλα αυτής της εβδομάδας, όπως καταγράφηκαν με βάση τις επισκέψεις σας.

  • -
  • -

Μπορεί η κορυφή και οι τελευταίες θέσεις να έμειναν σταθερές, όπως στο ενδιάμεσο είχαμε αλλαγές στη σειρά των μοντέλων της δεκάδας, καθώς και μία διπλή προσπέραση, η οποία άλλαξε την εικόνα του πίνακα.

Συνεχίζοντας την παράδοση που εδώ και πολλές το έχει φέρει σταθερά στην πρώτη θέση, το Kia Picanto είναι και πάλι στην κορυφή, όμως η δεύτερη θέση άλλαξε. Το Toyota Aygo X συνεχίζει την αργή αλλά σταθερή άνοδό του, έχοντας φτάσει πλέον μια ανάσα από το πρώτο σκαλί του βάθρου. Για να τα καταφέρει, έριξε στην τρίτη θέση το Suzuki Ignis.

Τέταρτο είναι ένα μοντέλο της ίδιας μάρκας, το Suzuki Swift, αμετακίνητο, όμως αμέσως μετά, πέμπτο, είναι το SEAT Ibiza το οποίο έκανε διπλή προσπέραση, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα ήταν δύο θέσεις πιο κάτω.

Τα μοντέλα που προσπέρασε είναι η Skoda Fabia, την οποία πλέον βλέπουμε έκτη, αλλά και το FIAT Panda, το οποίο έπεσε έβδομο. Οι τρεις τελευταίες θέσεις έμειναν σταθερές, με τα FIAT 500, Volkswagen Up! και Nissan Qashqai να κλείνουν τη δεκάδα.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...