Επανάσταση από την DS Automobiles: To ChatGPT μπήκε στα αυτοκίνητά της!

Το πιο διάσημο λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης ξεκινά να διατίθεται ως εργοστασιακή επιλογή σε αυτοκίνητα παραγωγής.

  • -
  • -

Το ChatGPT, το γνωστό λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης χρησιμοποιεί γλωσσικά μοντέλα για να κατανοήσει και να δημιουργήσει μια φυσική λεκτική αλληλεπίδραση. Μαθαίνοντας από τεράστιες ποσότητες δεδομένων, το ChatGPT μπορεί να απαντήσει σε μια εντυπωσιακή ποικιλία ερωτήσεων και να παρέχει ακριβείς και σχετικές πληροφορίες.

Το DS IRIS SYSTEM, διαθέσιμο σε όλα τα μοντέλα της DS Automobiles – DS 3, DS 4, DS 7 και DS 9 – εμπλουτίζεται τώρα με το ChatGPT, ώστε να επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν μια επαναστατική εμπειρία συνομιλίας εντός του οχήματος τους, διασφαλίζοντας την πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες και τη δυνατότητα πραγματοποίησης διαφόρων εντολών. Χάρη στην ενσωμάτωση αυτής της νέας δυνατότητας, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, το ενσωματωμένο σύστημα φωνητικής αναγνώρισης DS αποκτά νέα διάσταση δημιουργώντας έναν ψηφιακό βοηθό με αποκλειστικό στόχο την βελτίωση της κάθε μετακίνησης.

DS-Chatgpt

Ενσωματώνοντας το ChatGPT στο DS IRIS SYSTEM, γεννιέται μια εντελώς νέα διάσταση αλληλεπίδρασης μεταξύ του οδηγού και του οχήματος. Για να το χρησιμοποιήσετε, απλώς μιλήστε στο DS IRIS SYSTEM λέγοντας "OK IRIS" ή πατώντας το ειδικό κουμπί στο τιμόνι. Η φωνητική αλληλεπίδραση ξεκινά με ασφάλεια, χωρίς να απομακρύνετε τα μάτια σας από το δρόμο ή τα χέρια σας από το τιμόνι.

Δείτε ακόμη: ChatGPT: Το ρωτάμε για αυτοκίνητα – Πόσα γνωρίζει τελικά;

Η DS Automobiles εγκαινιάζει την πιλοτική φάση "SoundHound AI powered by ChatGPT" εντός του Ομίλου Stellantis για να αξιολογήσει την εμπειρία των πελατών για τα πρώτα 20.000 αιτήματα. Η ενσωμάτωση του ChatGPT με το DS IRIS SYSTEM θα προσφέρεται χωρίς επιπλέον κόστος για ένα διάστημα 6 μηνών, εάν η συνδρομή πραγματοποιηθεί μεταξύ 19 Οκτωβρίου 2023 και 29 Φεβρουαρίου 2024 στα DS 3, DS 4, DS 7 και DS 9. Αυτή η δυνατότητα, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί άμεσα από απόσταση μέσω του DS Services Store, είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα DS εξοπλισμένα με DS IRIS SYSTEM και είναι προσβάσιμη στη Γαλλία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία και την Ιταλία, σε καθεμία από τις γλώσσες αυτών των χωρών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...