Continental AQUACTRL2: O υαλοκαθαριστήρας που «σβήνει» τη βροχή

Στη σωστή προετοιμασία του αυτοκινήτου για τον επερχόμενο χειμώνα, η αλλαγή υαλοκαθαριστήρων είναι απαραίτητη. Και η Continental έχει την καλύτερη λύση!

  • -
  • -

Οι πρώτες βροχές εμφανίστηκαν, η θερμοκρασία πέφτει και όλα δείχνουν ότι μπαίνουμε σταδιακά σε χειμωνιάτικη διάθεση. Η ασφάλειά μας στον δρόμο όμως, θα πρέπει να παραμείνει στο ίδιο επίπεδο. Και αυτό, επιτυγχάνεται μόνο με τη σωστή προετοιμασία του αυτοκινήτου μας! Η Continental έχει αναγνωρισμένη θέση στον χώρο του αυτοκινήτου βάζοντας πάντα σε προτεραιότητα την υψηλή ποιότητα και την αποδοτικότητα. Με τη νέα σειρά υαλοκαθαριστήρων AQUACTRL2 εξασφαλίζει στον οδηγό το εξαιρετικό επίπεδο ορατότητας σε κάθε συνθήκη, ενώ παράλληλα καλύπτεται το μεγαλύτερο ποσοστό ευρωπαϊκών αυτοκινήτων!

Πλεονέκτημα από το σημείο επαφής

Αρχίζοντας από τα βασικά, η Continental επανασχεδίασε τον σύνδεσμο που ενώνει τον μεταλλικό βραχίονα του αυτοκινήτου με τον υαλοκαθαριστήρα, ώστε τα δύο μέρη να ασφαλίζουν σωστά μεταξύ τους και να έχουν άριστη επαφή. Το κλιπ είναι πλέον λεπτότερο, αλλά και ελαφρώς μακρύτερο, εφαρμόζοντας πίεση σε μεγαλύτερη επιφάνεια της λεπίδας, άρα και πιο σωστή λειτουργία του υαλοκαθαριστήρα σε όλο του το μήκος. Έτσι εξασφαλίζεται ότι το μάκτρο θα σκουπίζει σωστά το παρμπρίζ τόσο κοντά στο κέντρο του, όσο και στις άκρες, στα ψηλότερα σημεία, βελτιστοποιώντας το επίπεδο ορατότητας προς κάθε κατεύθυνση.

Παράλληλα διασφαλίζεται ότι κατά τη «σάρωση» των υαλοκαθαριστήρων δεν δημιουργούνται γραμμές ή σημεία που δεν σκουπίζονται σωστά. Ακόμη μια προτεραιότητα της Continental ήταν και η συμβατότητα με πολλά μοντέλα αυτοκινήτων, οπότε υποστηρίζονται ακόμη και εκείνα που φέρουν τα ακροφύσια πλύσης του παρμπρίζ πάνω στον υαλοκαθαριστήρα. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η σειρά υαλοκαθαριστήρων της Continental καλύπτει πάνω από το 90% της ευρωπαϊκής αγοράς οχημάτων, κάνοντας τη διαδικασία εύρεσης του σωστού υαλοκαθαριστήρα μια πολύ πιο εύκολη υπόθεση τόσο για τον οδηγό, όσο και για τα συνεργεία.

Κρυστάλλινη ορατότητα σε κάθε συνθήκη

Ύστερα από τη σωστή επαφή σε όλο το μήκος και πλάτος του παρμπρίζ, σειρά έχει η ποιότητα καθαρισμού. Η πατενταρισμένη λεπίδα από καουτσούκ με επίστρωση γραφίτη εξασφαλίζει άριστη απόδοση σε οποιαδήποτε συνθήκη και θερμοκρασία, ενώ παράλληλα προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής χάρη στο αυξημένο επίπεδο ανθεκτικότητας των υλικών. Η σωστή και αποτελεσματική απομάκρυνση του νερού από το παρμπρίζ, χωρίς τη δημιουργία ενοχλητικών γραμμών ή ήχων, είναι απαραίτητη για τη σωστή συγκέντρωση του οδηγού στις αυξημένες απαιτήσεις που προϋποθέτει η κίνηση σε δρόμους με βροχή ή άλλα καιρικά φαινόμενα που προκαλούν μειωμένη ορατότητα και αυξημένη ολισθηρότητα του οδοστρώματος, όπως το χιόνι.

Continental AQUACTRL2 για κάθε αυτοκίνητο

Οι υαλοκαθαριστήρες Continental AQUACTRL2 θα είναι διαθέσιμοι σε δύο σειρές, την DirectFit και την MultiClip. Η πρώτη έρχεται έτοιμη προς τοποθέτηση για μια ευρεία γκάμα αυτοκινήτων, ακολουθώντας τις σωστές διαστάσεις, με πανεύκολη διαδικασία τοποθέτησης που απλώς αφαιρείς τον προηγούμενο και τοποθετείς τον νέο. Μάλιστα, οι προσυναρμολογημένοι προσαρμογείς στον βραχίονα, ταιριάζουν απόλυτα από τεχνικής άποψης αλλά και οπτικά, μοιάζοντας με τους εργοστασιακούς υαλοκαθαριστήρες πρώτης τοποθέτησης. Η σειρά MultiClip από την άλλη, είναι σε θέση να προσαρμόζεται σε διαφορετικά μοντέλα αυτοκινήτων. Εστιάζει στην αρτιότητα και την ευελιξία κατά την αντικατάσταση και συσκευάζονται ξεχωριστά, ώστε να μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα μόνο ο ένας υαλοκαθαριστήρας, αυτός του οδηγού ή του συνοδηγού. Μαζί με κάθε υαλοκαθαριστήρα, προσφέρεται και μια μεγάλη γκάμα προσαρμογέων που επιτρέπει την εγκατάσταση σε ένα πολύ μεγάλο εύρος διαφορετικών μοντέλων αυτοκινήτων.

Υαλοκαθαριστήρες εύκολα και γρήγορα!

Η αναζήτηση των σωστών, ποιοτικών υαλοκαθαριστήρων που θα εξασφαλίζουν τέλεια ορατότητα και μηδενικούς τριγμούς, είναι πλέον εύκολη υπόθεση για τους οδηγούς. Οι νέοι Continental AQUACTRL2 καλύπτουν σχεδόν ολόκληρη την γκάμα ευρωπαϊκών επιβατικών αυτοκινήτων, με ένα διαχειρίσιμο συνολικό αριθμό ανταλλακτικών. Η σειρά DirectFit θα καλύπτει περισσότερο από το 70% της αγοράς οχημάτων με 77 κωδικούς ανταλλακτικού, ενώ η σειρά MultiClip που έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται σε διαφορετικά οχήματα, θα επιτύχει ποσοστό μεγαλύτερο του 90% με μόνο 21 κωδικούς ανταλλακτικού. Απλή, γρήγορη διαδικασία παραγγελίας και κορυφαία αποτελεσματικότητα. Αυτή είναι η συνταγή επιτυχίας των υαλοκαθαριστήρων Continental AQUACTRL2!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...