Σφήνωσε το Nissan Juke σε στενάκι και κατηγορούσε το GPS [Video]

Χρειάστηκαν πάνω από 4μιση ώρες για να μπορέσει να βγει το ιαπωνικό SUV από εκεί που είχε χωθεί.

  • -
  • -

Ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα κατάφεραν δύο Αμερικανίδες τουρίστριες, όταν σφήνωναν για τα καλά ένα Nissan Juke σε ένα στενό μονοπάτι στην γραφική πόλη Tenby της Ουαλίας, στο Pembrokeshire, την περασμένη εβδομάδα. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι αντί να παραδεχθούν το λάθος τους και να απολογηθούν, θέλησαν να ρίξουν το φταίξιμο στο GPS που χρησιμοποιούσαν.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι γυναίκες προσπαθούσαν να φτάσουν στο νησί της Αγίας Αικατερίνης σε μια κοντινή παραλία, όταν βγήκαν από το δρόμο και άρχισαν να οδηγούν σε ένα μονοπάτι σχεδιασμένο μόνο για πεζούς. Συνέχισαν να οδηγούν μέχρι που σφήνωσαν το Juke ανάμεσα σε δύο τοίχους. Και ποιο ήταν το επόμενο βήμα; Μα φυσικά να το εγκαταλείψουν και να πάρουν τρένο για να γυρίσουν στο ξενοδοχείο τους.

 

Ο ντόπιος μηχανικός, Stephen Lowe, ένας από τους άνδρες που κάλεσαν για απεγκλωβίσουν το SUV, είπε: «Οι τοίχοι ακουμπούσαν και στις δύο πλευρές του αυτοκινήτου. Δεν ακούμπησαν απλά. Το σφήνωσαν και συνέχισαν να πατούν γκάζι. Συνήθως υπάρχει μια κολόνα που κλείνει το μονοπάτι αλλά στην προκειμένη περίπτωση έλλειπε με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάτι να τις εμποδίσει από το να μπουν με το αυτοκίνητο».

Δείτε ακόμη: Πες μου την ηλικία σου, να σου πω πόσο πιθανό είναι να τρακάρεις!

Η διαδικασία απελευθέρωσης του Nissan διήρκεσε περισσότερες από 4μιση ώρες ενώ υπήρξε στάδιο που συζητούσαν σοβαρά την περίπτωση του να κόψουν το αυτοκίνητο και να το πάνε για πέταμα, είπε ο Lowe στο BBC.

Εσείς τι θα κάνατε αν βλέπατε κάτι τέτοιο να γίνεται μπροστά σας;

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...