Αστυνομία: Σε ποια πόλη έκοψε 1.522 κλήσεις σε μόλις δυο ημέρες;

Χιλιάδες τροχαίες παραβάσεις, αφαίρεση πινακίδων και πρόστιμα, βεβαιώθηκαν σε διάστημα δυο μόλις ημερών από την Ελληνική Αστυνομία.

  • -
  • -

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θέτοντας ως στόχο την εύρυθμη και ακώλυτη κυκλοφορία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στις λεωφορειολωρίδες, την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την αύξηση του επιπέδου οδικής ασφάλειας, πραγματοποίησε στοχευμένους τροχονομικούς ελέγχους και αυτό που διαπίστωσε, σίγουρα δεν άρεσε ούτε στην ίδια την Υπηρεσία ούτε φυσικά, στους ιδιοκτήτες των οχημάτων που… παρανόμησαν.

Η παράνομη στάθμευση στην κορυφή των κλήσεων

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, κατά το χρονικό διάστημα από 11 και 12 Οκτωβρίου 2023, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους σε διάφορες περιοχές του κέντρου πόλης και βεβαίωσαν συνολικά (1.522) παραβάσεις εκ των οποίων (750) για παράνομη στάθμευση και (64) για έλλειψη αποτελεσματικού σιγαστήρα (εξάτμιση) κατάλληλου για μείωση θορύβου κινητήρα, ενώ πραγματοποίησαν και (114) αφαιρέσεις πινακίδων από παράνομα σταθμευμένα οχήματα.

Δείτε ακόμα: Η Αστυνομία πήρε 160 διπλώματα, άδειες και πινακίδες σε 48 ώρες στην Αττική

Εξυπακούεται ότι… ανάλογα με την παράβαση βεβαιώθηκαν και τα αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα. Η Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης τόνισε χαρακτηριστικά ότι ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...