Kosmocar: Για περισσότερα από 50 χρόνια στην Ελλάδα

Από το 1970 μέχρι και σήμερα η Kosmocar πρωταγωνιστεί στην ελληνική αγορά αυτοκίνητου, επενδύοντας παράλληλα στην επόμενη μέρα της αυτοκίνησης.

  • -
  • -

Η Kosmocar αποτελεί έναν από τους παλαιότερους επίσημους εισαγωγείς αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Από το 1970 μέχρι και σήμερα εκπροσωπεί μερικές από τις σημαντικότερες αυτοκινητοβιομηχανίες στην Ελλάδα. Η αρχή έγινε με τη Volkswagen και σήμερα η Kosmocar είναι επίσημος εισαγωγέας πληθώρας εταιρειών.

Η γκάμα περιλαμβάνει τα επιβατικά αυτοκίνητα των Volkswagen, Audi και Skoda, τα επαγγελματικά Volkswagen καθώς και τις μοτοσυκλέτες Ducati σε Ελλάδα και Κύπρο. Επιπλέον, είναι επίσημος έμπορος και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής Bentley και Lamborghini Service Center για όλη την Ελλάδα.

Από το 1970 ανέπτυξε ένα πλήρες δίκτυο 3 σημείων, δηλαδή πωλήσεις, χώρο σέρβις και ανταλλακτικά, προσφέροντας ολοκληρωμένες παροχές για τους κατόχους των μοντέλων που εκπροσωπεί. Με την πάροδο του χρόνου δημιουργήθηκε μία σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες, στοιχείο που την καθιέρωσε στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η επένδυση από την πλευρά της εταιρείας, η συνεχής εξέλιξη και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, των υποδομών, της τεχνογνωσίας και της εκπαίδευσης του προσωπικού, στοιχείο που επέτρεψε στην Kosmocar να αναπτύξει αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης με τους κατόχους των αυτοκινήτων.

Δείτε ακόμη: Video - δοκιμή του Audi RS Q3 Sportback!

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι πως η ελληνική αντιπροσωπεία ακολούθησε και τις σημαντικότερες τάσεις της εποχής, επενδύοντας όχι μόνο στο σήμερα, αλλά και στο μέλλον. Το πρόγραμμα που τρέχει από κοινού με την Ελληνική Δημοκρατία και το Volkswagen Group, Αστυπάλαια «Έξυπνο και Αειφόρο Νησί» αποτελεί έμπρακτο παράδειγμα της επιθυμίας της Kosmocar να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα εποχή της αυτοκίνησης.

Σε αυτές τις δράσεις περιλαμβάνεται και η μικροκινητικότητα, με την Kosmocar να λανσάρει το δίκτυο καταστημάτων της Kosmoride που προσφέρει τα προϊόντα μετακίνησης υψηλής τεχνολογίας της Silence, και όχι μόνο! Κάτω από την ομπρέλα της διατίθενται στην ελληνική αγορά ηλεκτρικά scooter και ποδήλατα, ενώ η νεότερη προσθήκη στη γκάμα οχημάτων μικροκινητικότητας είναι το λιλιπούτειο Microlino! Ένα microcar με σημαντική αυτονομία, το οποίο αναμένεται να δείξει το δρόμο για τις αστικές μετακινήσεις στο μέλλον.

Δείτε ακόμη: Mπες στον κόσμο της μικροκινητικότητας με την Kosmomove

Με τις ίδιες αρχές, τρεις σχεδόν γενιές ικανοποιημένων πελατών ως παρακαταθήκη και εμπειρία άνω των 50 χρόνων, η Kosmocar φιλοδοξεί να διατηρήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά, αλλά και να έχει σημαντική συμβολή στη νέα εποχή της αυτοκίνησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...