Top 10 Μοντέλα 2–8 Οκτωβρίου

Top 10 Μοντέλα 2–8 Οκτωβρίου

Εναλλαγές θέσεων, είσοδος νέου μοντέλου αλλά και έξοδος ενός άλλου, περιγράφουν τις διαφορές που έχει αυτή η λίστα με τα 10 πιο ενδιαφέροντα μοντέλα, σε σχέση με την προηγούμενη.

  • -
  • -

Μπορεί κάποιες φορές η λίστα με τα 10 πιο ενδιαφέροντα μοντέλα σύμφωνα με τις δικές σας επιλογές να μένει σχεδόν απαράλλαχτη, όμως αυτή η εβδομάδα δεν είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις. Μπορεί αρκετά μοντέλα να κράτησαν τις θέσεις τους, όμως υπήρχαν κι άλλα που άλλαξαν θέση, ενώ είχαμε και την έξοδο ενός δημοφιλούς μοντέλου, κάνοντας χώρο για την είσοδο ενός άλλου δημοφιλούς μοντέλου.

Οι πρώτες δύο θέσεις έμειναν σταθερές, με το Kia Picanto να μην δείχνει διάθεση να εγκαταλείψει την κορυφή και το Suzuki Ignis να έχει πάρει αγκαζέ τη δεύτερη θέση. Αντίθετα, στην τρίτη θέση του βάθρου είχαμε αλλαγή, με το Suzuki Swift να παίρνει το βάθρο, στέλνοντας στην τέταρτη θέση το Toyota Aygo X.

Οι επόμενες πέντε θέσεις είναι επίσης όμοιες. Συγκεκριμένα, το FIAT Panda είναι στην πέμπτη θέση της λίστας, η Skoda Fabia είναι έκτη, το SEAT Ibiza έβδομο, με το FIAT 500 να φιγουράρει όγδοο. Στην προτελευταία θέση συναντάμε το Volkswagen Up!. Όσον αφορά την τελευταία θέση, είχαμε αλλαγή σκυτάλης με το Nissan Qashqai να μπαίνει στο σημείο που βρισκόταν το Toyota Yaris Cross.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...