Πρώτη video - δοκιμή στην Ελλάδα! Δοκιμάζουμε το MG ZS 1.0 T-GDi

Η MG είναι εδώ και το ZS στην κορυφαία του έκδοση δηλώνει υποψηφιότητα για τον τίτλο του πιο value for money B-SUV. Τον αξίζει;

  • -
  • -

Κατά καιρούς, όλο και κάποια αυτοκινητοβιομηχανία εμφανίζεται που μας κάνει να αναθεωρήσουμε όσον αφορά το τι θεωρούμε value for money. Πλέον σειρά έχει η αναγεννημένη MG Motors, η οποία επιστρέφει με κινεζική υπηκοότητα αυτή τη φορά και έρχεται να ταράξει τα «ακριβά» νερά της σημερινής αγοράς. Πίσω από την αναβίωση της βρετανικής εταιρείας κρύβεται ο κινέζικος κολοσσός SAIC, η αυτοκινητοβιομηχανία με τις περισσότερες εξαγωγές αυτοκινήτων από την πλέον αναπτυσσόμενη αγορά παγκοσμίως. Αν και η γκάμα με την οποία λανσάρετε η μάρκα είναι αρκετά πλούσια, το ZS είναι αδιαμφησβήτητα αυτό που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο εμπορικό ενδιαφέρον.

Δείτε ακόμη: MG Motor: Όλα τα αυτοκίνητα και οι τιμές τους στην Ελλάδα

Ένα compact crossover σε μία άκρως ανταγωνιστική κατηγορία που θέλει να μας κάνει να ξανασκεφτούμε αν όντως τα αυτοκίνητα που αγοράζουμε αξίζουν τα λεφτά τους. Η μοντέρνα σχεδίαση και η προσιτή πολυτέλεια είναι οι βασικοί πυλώνες της φιλοσοφίας της MG, στοιχεία που σύμφωνα με τους ανθρώπους της φίρμας χαρακτηρίζουν και το εισαγωγικό μοντέλο της. Είναι διαθέσιμο με δύο διαφορετικούς κινητήρες και εμείς οδηγούμε την έκδοση με τον 1.000άρη υπερτροφοδοτούμενο T-GDi απόδοσης 111 ίππων, ο οποίος μάλιστα συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων και ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού. Δείτε το video στην κορυφή του άρθρου για να μάθετε τις εντυπώσεις μας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...