Ποια ασφάλεια αυτοκινήτου σου γλιτώνει χρήματα στο super market;

Το insurancemarket και η ΑΒ Βασιλόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους, προσφέροντας στους πελάτες τους προνόμια και επιβραβεύσεις!

  • -
  • -

Το insurancemarket, η μεγαλύτερη online ασφαλιστική υπηρεσία στην Ελλάδα, μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του insurancemarket app - του πρώτου insurance wallet στη χώρα μας - συνεχίζει να πρωτοπορεί και γίνεται η πρώτη ασφαλιστική υπηρεσία που συνεργάζεται με την AB Βασιλόπουλος. Μέσω της καμπάνιας Supermarket με Insurancemarket, η εταιρεία παραμένει πιστή στο όραμά της να είναι ο σύμμαχος του καταναλωτή στη μείωση του κόστους του νοικοκυριού του και συνδυάζει την εξοικονόμηση στην ασφάλιση οχήματος με την εξοικονόμηση στο καλάθι του supermarket.

Μοναδικά προνόμια σε πόντους ΑΒ Plus

 

Η καινοτόμος αυτή συνέργεια είναι μέρος των προγραμμάτων πιστότητας των δύο μεγάλων εταιρειών και έχει ως στόχο να προσφέρει στους πελάτες αλλά και στους χρήστες τους, προνόμια και επιβραβεύσεις για την εξοικονόμηση του κόστους του νοικοκυριού τους. Μάλιστα, οι δύο πρώτες ενέργειες του αναπτυσσόμενου αυτού προγράμματος έχουν ξεκινήσει και έχουν ήδη μοιράσει προς εξαργύρωση περισσότερους από 1.000.000 πόντους ΑΒ Plus μέσω των παρακάτω ενεργειών:

  • 50 πόντοι ΑΒ Plus σε όποιον χρήστη /πελάτη κατεβάσει το App του insurancemarket και
  • 5.000 πόντοι ΑΒ Plus μέσω μηνιαίας κλήρωσης, σε έναν τυχερό που θα απαντήσει στο Quiz του Insurancemarket

Δείτε ακόμη: Insurancemarket app - Η ασφάλιση του αυτοκινήτου, στο κινητό σου!

Ο Μανώλης Μαρσέλλος, Γενικός Διευθυντής του insurancemarket αναφέρει: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νέα αυτή συνεργασία καθώς θεωρούμε την ΑΒ Βασιλόπουλος μία πολύ ισχυρή εταιρεία μέσω της οποίας μπορούμε να προσφέρουμε χρήσιμες επιβραβεύσεις στους χρήστες μας & την ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη και την διάθεσή της να συμμετάσχει στο πρόγραμμα πιστότητας που σχεδιάζουμε και οραματιζόμαστε εδώ και καιρό. Είναι μία πολύ καλή αρχή για εμάς και πραγματικά ανυπομονούμε για όλα αυτά που θα υλοποιήσουμε στο μέλλον».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...