Kia XCeed: Οι τιμές και οι εκδόσεις του στιλάτου crossover

Διαθέσιμο ως ήπια υβριδικό σε βενζίνη ή diesel, αλλά και ως Plug-In Hybrid, το Kia XCeed αποτελεί μια άριστη επιλογή στην κατηγορία των crossover, με επιπλέον bonus την 7ετή εγγύηση.

  • -
  • -

Από τότε που παρουσιάστηκε, το Kia XCeed κέρδισε τις εντυπώσεις χάρη στον διττό χαρακτήρα του, που συνδυάζει εξαιρετικά το σπορτίφ παρουσιαστικό με τα crossover στοιχεία. Έκτοτε, έχει υποστεί μια σημαντική ανανέωση, από την οποία κέρδισε σε επικαιροποιημένη εμφάνιση, τεχνολογίες και μικρές βελτιώσεις σε διάφορους τομείς. Το εντυπωσιακό XCeed διακρίνεται για την ποικιλία εκδόσεων που προσφέρει, την οδική συμπεριφορά του, το συνολικό value for money και τα σύγχρονα κινητήρα σύνολα που περιλαμβάνουν προτάσεις Mild Hybrid, Plug-In Hybrid, βενζίνη ή diesel. Παράλληλα, διατίθεται με χειροκίνητο ή και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7DCT.

Οι τιμές και οι εκδόσεις του Kia XCeed

Στη βάση της γκάμας του Kia XCeed συναντάμε το πολύ ικανό, τετρακύλινδρο turbo σύνολο των 1.5 λίτρων με 160 ίππους. Η εν λόγω έκδοση διατίθεται ως αμιγώς βενζινοκίνητη ή ως Mild Hybrid, με ένα σύστημα 48V και έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα να βοηθά το έργο του θερμικού τετρακύλινδρου. Σε επίπεδο κιβωτίων συναντάμε ένα κλασικό χειροκίνητο εξάρι για τις μη υβριδικές εκδόσεις, ένα έξυπνο χειροκίνητο iMT με ηλεκτρονικό συμπλέκτη για τις Mild Hybrid παραλλαγές, αλλά και ένα αυτόματο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων 7DCT. Αφετηρία αποτελούν οι 25.900 €, με την τιμή να αφορά τόσο τις μη υβριδικές, όσο και τις 48V εκδόσεις. Με το κιβώτιο 7DCT, η αρχική τιμή είναι 26.690 €.

Δείτε ακόμη: Η video-δοκιμή μας για το Kia XCeed 1.5T 48V 160 PS με αυτόματο 7DCT

Όσοι ζητούν περισσότερη ισχύ από το αυτοκίνητο, θα βρουν τη λύση στον τετρακύλινδρο turbo των 1.6 λίτρων με τους 204 ίππους. Το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο σασμάν 7DCT και διατίθεται στις πλούσιες εξοπλιστικά εκδόσεις EX Platinum και GT-Line. Εδώ, η αρχική τιμή ορίζεται στις 31.290 €, ενώ δεν διατίθεται υβριδικό σύστημα. Τώρα, οι αγοραστές που ζητούν ταξιδιάρικο χαρακτήρα και μέγιστη οικονομία καυσίμου, μπορούν να διαλέξουν τον τετρακύλινδρο turbodiesel κινητήρα των 1.6 λίτρων με τους 136 ίππους. Το μοτέρ συνοδεύεται από ήπια υβριδικό σύστημα 48V και συνδυάζεται με χειροκίνητο iMT κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7DCT. Η αρχική τιμή είναι στις 27.190 € ή στις 28.790 € για το αυτόματο.

Το Kia XCeed σε έκδοση Plug-In Hybrid

Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, η Kia προσφέρει το XCeed και σε έκδοση Plug-In Hybrid, δηλαδή επαναφορτιζόμενη υβριδική. Διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 11 kWh, η οποία προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως 48 km, δίχως να ενεργοποιηθεί ο κινητήρας εσωτερικής καύσης. Το μοτέρ βενζίνης είναι ένα ατμοσφαιρικό των 1.6 λίτρων και η συνολική απόδοση του συστήματος ορίζεται στους 141 ίππους. Τη μετάδοση της κίνησης στον εμπρός άξονα αναλαμβάνει ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των έξι σχέσεων. Το Kia XCeed PHEV διατίθεται αποκλειστικά στην πλούσια έκδοση εξοπλισμού Platinum και η τιμή του ορίζεται στις 37.990 €, υπολογίζοντας και την προωθητική ενέργεια των 1.000 € που ισχύει το τρέχον διάστημα.

Δείτε εδώ ολόκληρη την γκάμα του Kia XCeed με όλες τις εκδόσεις, τον εξοπλισμό και τις τιμές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...