Τροχαίο-ΣΟΚ στην Πάτρα: Παππούς και 3χρονος εγγονός νεκροί, μπροστά στα μάτια των γονιών

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους χτες βράδυ στην εθνική Πατρών-Αθηνών, όταν 66χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και στύπχησε σε παρκαρισμένο.

  • -
  • -

Στο ρεύμα εισόδου στην Πάτρα εκτυλίχθηκε ένα τραγικό γεγονός, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 66χρονος έφυγε από την πορεία του και ακολούθησε μία τρελή κούρσα. Αρχικά χτύπησε με μία κολώνα φωτισμού, στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, τράκαρε με ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 53χρονη και μετά με ένα ακόμα στο οποίο εκείνη τη στιγμή έμπαινε μία 51χρονη.

Μέσα στο αυτοκίνητο που ξέφυγε από τον έλεγχο βρισκόταν ο 66χρονος παππούς, μαζί με τον 3 χρονών εγγονό του και την 61χρονη γιαγιά στο πίσω κάθισμα. Το τραγικό σημείο της ιστορίας είναι ότι πίσω από το αυτοκίνητο του 66χρονου, ακολουθούσαν με άλλο αυτοκίνητο οι γονείς του 3χρονου παιδιού, οι οποίοι είδαν όλο το περιστατικό να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους!

jaguar-patra-troxaio

Μετά το ατύχημα στο σημείο έφτασαν 7 Πυροσβέστες οι οποίοι απεγκλώβισαν τους εμπλεκόμενους στο ατύχημα. Ο παππούς με τον εγγονό ήταν πολύ βαριά τραυματισμένοι, με τον παππού να μεταφέρεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου και το παιδί στο Καραμανδάνειο – Γενικό Νοσοκομείο Παίδων.

Δείτε ακόμα: Πάτρα: Μπετονιέρα έλιωσε Picanto με μια μάνα και δύο παιδιά

Δυστυχώς, αμφότεροι κατέληξαν μετά από λίγο. Το ίδιο έγινε και με την 51χρονη που έμπαινε εκείνη τη στιγμή στο αυτοκίνητό της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο πολύ βαριά τραυματισμένη, όμως τελικά υπέκυψε στα τραύματά της.

Η γιαγιά του παιδιού νοσηλεύεται ακόμα, επίσης βαριά τραυματισμένη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...