Top 10 Μοντέλα 18 – 24 Σεπτεμβρίου

Top 10 Μοντέλα 18 – 24 Σεπτεμβρίου

Αλλαγές και μάχες στις μεσαίες θέσεις, με την κορυφή και την ουρά της κατάταξης να μην αλλάζουν χέρια. Αυτή είναι η εικόνα των 10 μοντέλων που σας τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον.

  • -
  • -

Η λίστα με τα Top 10 Μοντέλα κάθε εβδομάδας είναι μία η οποία διαμορφώνεται κάθε εβδομάδα από το κοινό του GOCAR, με βάση το ενδιαφέρον που έχει συγκεντρώσει το κάθε αυτοκίνητο.

Αυτή την περίοδο η προσοχή του κοινού έχει στραφεί προς μικρότερα και πιο προσιτά μοντέλα. Κάπως έτσι, η πρώτη τριάδα έχει παραμείνει ίδια με την προηγούμενη εβδομάδα. Στην κορυφή, λοιπόν, συναντάμε ξανά το Kia Picanto, με το Suzuki Ignis να είναι δεύτερο και το Toyota Aygo X τρίτο.

Στην τέταρτη θέση φιγουράρει το Suzuki Swift, με τη Skoda Fabia να είναι πέμπτη. Τα δύο μοντέλα αντάλλαξαν θέσεις, καθώς μία εβδομάδα νωρίτερα βρίσκονταν το ένα στη θέση του άλλου.

Το ίδιο έχει γίνει και με την επόμενη δυάδα. Το FIAT Panda είναι έκτο με το SEAT Ibiza έβδομο, ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα ήταν ακριβώς αντίθετα. Χωρίς αλλαγές είναι οι τελευταίες τρεις θέσεις της κατάταξης, όπου θα βρούμε το FIAT 500 στην όγδοη θέση, το Volkswagen Up! στην ένατη και το Toyota Yaris Cross στη δέκατη.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...