Στην Ελλάδα το νέο Volvo EX30 - Τιμή

Το μικρότερο SUV της Volvo έκανε την εντυπωσιακή πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα, σε μια εκδήλωση αντάξια της σημασίας του, και πλέον μπορείς να το δεις από κοντά!

  • -
  • -

Σπάνια μία «πρώτη παρουσίαση» δημιουργεί τόσο ενθουσιασμό. Την ώρα που το λευκό σεντόνι αποκάλυπτε το νέο EX30, τα smartphone των 600 και πλέον καλεσμένων στο Four Seasons Astir Palace απαθανάτιζαν πυρετωδώς τη στιγμή που το πιο μικρό SUV της Volvo δικαίωνε τις μεγάλες προσδοκίες του κοινού από τη σουηδική εταιρεία.

Στην πιο μεγάλη και εντυπωσιακή εκδήλωσή της μέχρι σήμερα, η Volvo Car Hellas παρουσίασε το νέο μικρό Volvo που είναι μεγάλο σε τεχνολογία και πιστό στις αρχές του σκανδιναβικού design. Δημοσιογράφοι, μέλη του Επίσημου Δικτύου Volvo και πελάτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να περιεργαστούν το αμιγώς ηλεκτρικό EX30, καθώς και να συζητήσουν με την ομάδα της Volvo Car Hellas.

Volvo EX30

Μεγάλο σε ασφάλεια και τεχνολογίες, το μικρό premium SUV της Volvo αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία του, με την έξυπνη σχεδίαση, την εκτεταμένη χρήση βιώσιμων υλικών, το δραστικά μειωμένο ανθρακικό αποτύπωμα και τις κορυφαίες επιδόσεις του. Συγχρόνως, με αυτονομία έως 480 km και χρόνο ταχείας φόρτισης 26 λεπτά (για τη φόρτιση 10-80%), απαντά πειστικά στα θέματα που απασχολούν σήμερα τους υποψήφιους χρήστες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Η σημασία του EX30 για την ελληνική αγορά 

Το EX30 συνιστά, επιπλέον, μία άκρως ελκυστική πρόταση για το ελληνικό κοινό και αναμένεται να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της Volvo στην Ελλάδα. «Τα προηγούμενα 5 χρόνια πετύχαμε πολλά, τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και στην εξυπηρέτηση του πελάτη μέσω της εισαγωγής πρωτοποριακών συστημάτων και υπηρεσιών», ανέφερε στην ομιλία του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Car Hellas Νίκος Γιαννουσάς. «Βλέποντας τα νέα Volvo, όπως το EX30, αλλά και τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα μας που αναμένονται στη συνέχεια, είμαι σίγουρος ότι τα χρόνια που ακολουθούν θα είναι τα πιο πετυχημένα και πιο δημιουργικά για τη Volvo στην Ελλάδα».

Volvo EX30

Πλέον, το κοινό μπορεί να δει από κοντά τοVolvo EX30 στην έκθεση Αυτοκίνηση & Electromobility 2023, από το Σάββατο 23 έως και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο – Κλειστό Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do). Δίπλα του θα βρίσκονται οι νέες εκδόσεις των ηλεκτρικών XC40 και C40 που εφοδιάζονται με νέα συστήματα κίνησης και παρέχουν αυξημένη αυτονομία, έως 580 km. Το κοινό της έκθεσης θα μπορεί επίσης να δει τα XC60 Recharge και XC90 Recharge, το μεσαίο και το μεγάλο SUV της σουηδικής εταιρείας, που συνδυάζουν προηγμένη τεχνολογία και plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης με δυνατότητα καθημερινής οδήγησης μόνο με ηλεκτρική ενέργεια. Η Volvo συμμετέχει στην έκθεση Αυτοκίνηση & Electromobility μέσω των Επίσημων Διανομέων της Αττικής: Volvo Βελμάρ, Volvo Σφακιανάκης και Volvo Σαρακάκης.

Το Volvo EX30 είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελίες στους Επίσημους Διανομείς Volvo με τιμή από 37.572 € για την έκδοση Single Motor RWD Core 272 PS, από την οποία αφαιρούνται και τα 8.000 € της επιδότησης του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά 2.

Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του Volvo EX30 με όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...