Κίνηση τώρα: Ποιοι δρόμοι της Αθήνας ταλαιπωρούν τους οδηγούς

Σοβαρά προβλήματα υπάρχουν στους δρόμους της Αττικής, με τα αυτοκίνητα να πηγαίνουν σημειωτόν σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου.

  • -
  • -

Ακόμα μία μέρα έντονης ταλαιπωρίας είναι η σημερινή για όσους επέλεξαν να κινηθούν με το αυτοκίνητό τους στην Αθήνα, καθώς πολλοί δρόμοι είναι απροσπέλαστοι από την κίνηση στο λεκανοπέδιο, με αποτέλεσμα οι χρόνοι μετάβασης από το ένα σημείο της πόλης στο άλλο, να εκτοξεύονται.

Τροχαία ατυχήματα και μηχανικές βλάβες έρχονται να εντείνουν ένα πρόβλημα, το οποίο είναι ήδη αρκετά μεγάλο από το πλήθος των οχημάτων που κυκλοφορούν στην Αττική. Ακόμα, το πρόβλημα της κίνησης οξύνεται από τη συμπεριφορά πολλών οδηγών, οι οποίοι κινούνται με αντικοινωνικό τρόπο αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου, αλλά και την αύξηση της κυκλοφοριακής συμφόρησης που προκαλούν.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/cece72f4fc89d41ff582061374eff101.jpg

Η εικόνα με τους δρόμους της Αθήνας αυτή τη στιγμή είναι αποκαλυπτική, καθώς είναι πολλά τα σημεία στα οποία οι οδηγοί βρίσκονται αντιμέτωποι με μεγάλες ουρές αυτοκινήτων, ενώ δεν λείπουν και τα σημεία που θα αναγκαστούν να σταματήσουν τελείως.

Δείτε ακόμαΟδηγείς με αναμένο λαμπάκι βενζίνης; Δες τι ζημιά προκαλείς

 

Εκτός από τον Κηφισό («το ποτάμι» όπως συνηθίζουν να το αποκαλούν οι οδηγοί), σημαντικά προβλήματα υπάρχουν σε δρόμους εντός του αστικού ιστού, ενώ από τα προβλήματα δεν εξαιρείται η Αττική Οδός. Ο αυτοκινητόδρομος προχώρησε ακόμα και σε ανακοίνωση στο X (πρώην Twitter), ώστε να ενημερώσει τους οδηγούς για καθυστερήσεις τόσο στο ρεύμα προς Ελευσίνα, όσο και στο ρεύμα προς αεροδρόμιο.

Πατήστε εδώ για να δείτε την κίνηση σε όλους τους δρόμους της Ελλάδας, ακριβώς όπως διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...