Nissan Qashqai: Μείωση τιμής έως 1.500 € σε όλη την γκάμα

Ένα από τα πιο δημοφιλή SUV της ελληνικής αγοράς έγινε ακόμα πιο προσιτό σε όλες τις εκδόσεις του, από τη βασική προσθιοκίνητη, έως την πλoυσιότερη, αυτόματη τετρακίνητη.

  • -
  • -

Για πολλούς το Nissan Qashqai θεωρείται ο ιδρυτής της κατηγορίας των crossover, καθώς ήταν από τα πρώτα μοντέλα (αν όχι το πρώτο) που προσπάθησαν να ακροβατήσουν ανάμεσα στα SUV και τις υπόλοιπες κατηγορίες που είχαμε συνηθίσει μέχρι τότε, όπως τα hatchback.

Οι πωλήσεις επιβεβαίωσαν τη Nissan και φυσικά ακολούθησαν ακόμα περισσότερες γενιές. Πλέον βρισκόμαστε στην τρίτη γενιά του Qashqai, η οποία λανσαρίστηκε το 2021, η οποία συνεχίζει την παράδοση των πολλών ταξινομήσεων.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/d340a1f441fe901f54d51f7c775afc6d.JPG

Πόσο μειώθηκε η τιμή του Nissan Qashqai;

Η ελληνική αντιπροσωπεία τώρα προχωρά  σε μία κίνηση που αναμένεται να τονώσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για το ιαπωνικό μοντέλο, καθώς μειώνει σημαντικά την τιμή του. Η μείωση τιμής γίνεται τόσο στη βασική έκδοση, όσο και στις πιο πλούσιες, εξοπλιστικά.

Δείτε ακόμα: Πεντάστερη αξιοπιστία για το Nissan Qashqai

Συγκεκριμένα, η βασική έκδοση Qashqai 1.3 DiG-T 140 PS Elite έγινε φτηνότερη κατά 1.500 ευρώ στον τιμοκατάλογο. Έτσι, ενώ κόστιζε 27.490 ευρώ, πλέον οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την αγοράσουν με 25.990 ευρώ.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/0146558ebbfe870632ea550d88c3cc03.JPG

Η βασική είναι η έκδοση με τη μεγαλύτερη έκπτωση. Σε όλες τις υπόλοιπες δικίνητες εκδόσεις, η τιμή έχει μειωθεί κατά 1.000 ευρώ, ανεξάρτητα από τον κινητήρα ή τον εξοπλισμό. Από την άλλη, οι εκδόσεις του Qashqai που είναι τετρακίνητες και έχουν το αυτόματο κιβώτιο X-Tronic, διατίθενται με τιμή χαμηλότερη κατά 1.400 ευρώ.

Επιπλέον, των παραπάνω, σε αρκετές εκδόσεις προσφέρεται δωρεάν το μεταλλικό χρώμα. Αυτό σημαίνει ότι το τελικό όφελος για τον αγοραστή είναι ακόμα μεγαλύτερο, καθώς οι περισσότεροι επιλέγουν μεταλλικό χρώμα για το νέο τους αυτοκίνητο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...