Δωρεάν διόδια στην Κεντρική Ελλάδα – Μέχρι πότε ισχύει η παράταση

Παρατείνεται για λίγες ακόμη ημέρες η δωρεάν διέλευση όλων των οχημάτων από τα διόδια στον αυτοκινητόδρομο Ε65 και στο τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου από τη Νίκαια μέχρι τον Μαλιακό Κόλπο.

  • -
  • -

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με εντολή του Υπουργού κ. Χρήστου Σταϊκούρα ανακοίνωσε την παράταση της δωρεάν διέλευσης από τα διόδια στον Ε65 και στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου από Νίκαια μέχρι τον Μαλιακό Κόλπο, συμπεριλαμβανομένων και των πλευρικών διοδίων στην εν λόγω περιοχή.

Η παράταση ισχύει έως τις 6 π.μ της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2023. Επίσης, με σκοπό τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας εξαιτίας των επιπτώσεων της κακοκαιρίας «Daniel», παρατείνεται για το ίδιο διάστημα, η δωρεάν διέλευση από τα διόδια για τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», στα διόδια της Εγνατίας Οδού μεταξύ Θεσσαλονίκης και διασταύρωσης με Ιόνια Οδό και κατά μήκος της Ιόνιας Οδού, ανεξαρτήτως κατευθύνσεως.

Δείτε ακόμα: Αθήνα - Χαλκιδική, πόσο θα πληρώσεις σε διόδια και βενζίνη;

Οι παραχωρησιούχοι οφείλουν να τηρήσουν αρχείο με αναλυτική καταγραφή των διελεύσεων. Το κόστος θα αναλάβει το Δημόσιο, δυνάμει των Συμβάσεων Παραχώρησης, ενώ θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση εάν απαιτηθεί τυχόν παράταση του έκτακτου αυτού μέτρου.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...