Τα ηλεκτρικά Hyundai Ioniq έρχονται στην Art Athina 2023, στο Ζάππειο

Η ελληνική αντιπροσωπεία της κορεατικής μάρκας πλαισιώνει την μεγαλύτερη ετήσια εικαστική διοργάνωση στην Ελλάδα με πολυβραβευμένα μοντέλα IONIQ.

  • -
  • -

Η μεγαλύτερη ετήσια εικαστική διοργάνωση στην Ελλάδα, η Art Athina 2023, θα πραγματοποιηθεί από σήμερα Πέμπτη 14 έως και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο τελώντας υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Η αθηναϊκή «φουάρ», η οποία είναι και μία από τις παλαιότερες στην Ευρώπη, διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης και στη φετινή επετειακή έκδοσή της θα φιλοξενήσει συνολικά 67 χώρους τέχνης από την Ελλάδα και εννέα χώρες του εξωτερικού.

Περιλαμβάνει δε, μεταξύ άλλων, πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, αφιερώματα, συζητήσεις και εκπαιδευτικές δράσεις.

Η Hyundai Ελλάς πλαισιώνει την φετινή Art Athina 2023 με πολυβραβευμένα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της σειράς IONIQ. Τα εν λόγω αυτοκίνητα θα κοσμούν την είσοδο του Ζαππείου Μεγάρου, ως δύο έργα τέχνης της αυτοκίνησης και της ηλεκτρικής κινητικότητας, με την υπογραφή της Hyundai.

Δείτε ακόμη: Hyundai: Οι τιμές όλων των μοντέλων της στην Ελλάδα!

Τα μοντέλα IONIQ αποτελούν πηγή έμπνευσης για δύο καλλιτέχνες

Παράλληλα, σε επίδειξη της επιρροής τους στη σύγχρονη πραγματικότητα, τα μοντέλα IONIQ θα αποτελέσουν το κεντρικό θέμα δύο συλλεκτικών έργων τέχνης που θα δημιουργήσουν μπροστά στο κοινό δύο από τους πλέον αναγνωρισμένους καλλιτέχνες της εποχής μας, οι CacaoRocks και Same84. Oι επισκέπτες της Art Athina 2023 θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τους δύο καλλιτέχνες επί το έργον, εμπνευσμένους από τα μοντέλα της Hyundai.

Δείτε ακόμη: Επίσημο: To Hyundai Ioniq 5 N με 650 ίππους και drift mode [video]

Το φετινό Art Athina αναδεικνύει επίσης το design με δύο συναρπαστικές εκθέσεις: Η έκθεση "In Conversation with a Chair" του Mare Studio θα μας καθοδηγήσει σε έναν αιώνα ελληνικής παράδοσης, design και δεξιοτεχνίας, μέσα από τη λιτή μορφή της καρέκλας και παράλληλα ο κήπος του Ζαππείου Μεγάρου θα φιλοξενήσει το έργο «Garden x BlueCycle», μια ειδική πρωτοβουλία υπέρ μιας πράσινης και κυκλικής οικονομίας. Η BlueCycle θα δημιουργήσει ένα έργο κήπου με έπιπλα και αντικείμενα σχεδίασης στο στυλ της υπογραφής τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...