Το κόλπο για να παρκάρεις στο Λονδίνο για 2 εβδομάδες με... 15 λίρες - Μύθος ή Αλήθεια;

Ο Reuben Singh σύμφωνα με τις φήμες κατάφερε να σταθμεύσει την Rolls-Royce του σε κλειστό φυλασσόμενο parking στο κέντρο του Λονδίνου πληρώνοντας μόλις 15 λίρες για δύο εβδομάδες!

  • -
  • -

Ο Reuben Singh, ινδικής καταγωγής, είναι Διευθύνων Σύμβουλος της AlldayPA και μόνιμος πλέον κάτοικος Λονδίνου. Έγινε γνωστός σε παγκόσμιο επίπεδο από τη στιγμή που απέκτησε 15 Rolls-Royce του κουτιού -διαφορετικού χρώματος- ούτως ώστε να τις συνδυάζει με το παραδοσιακό τουρμπάνι που φοράει στο κεφάλι του. Πέραν βέβαια των 15 Rolls-Royce που έχει στο ταπεινό γκαράζ του, διαθέτει στη συλλογή του μια Porche 918 Spyder, μια Bugatti Veyron, ένα Pagani Huayara, μια Lamborghini Huracan και μια Ferrari F12 Berlinetta Limited Edition.

Το κόλπο γκρόσο με την τράπεζα

Ο Reuben Singh, είναι γνωστός στους κύκλους του ως μέγας πλακατζής. Μάλιστα, φημολογείται ότι μία από τις πιο διάσημες «πλάκες» του ήταν αυτή που έλαβε χώρα σε μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες του Λονδίνου. Τι έκανε ο Signh; Στάθμευσε μία από τις 15 Rolls-Royce του μπροστά από την τράπεζα και μπήκε μέσα ζητώντας δάνειο από τον υπεύθυνο, αξίας 5.000 λιρών. Ο υπάλληλος της τράπεζας ζήτησε εγγυήσεις για να μπορέσει να προχωρήσει στην έκδοση του δανείου και ο Singh, έβγαλε τα κλειδιά και την άδεια της Rolls-Royce του και την παραχώρησε ως ενέχυρο στην τράπεζα (υπογράφοντας και τα απαραίτητα έγγραφα).

Η τράπεζα δέχτηκε το ακριβό ενέχυρο για την έκδοση του αστείου δανείου των 5.000 λιρών (το αυτοκίνητο του κόστιζε άνω των 250.000 λιρών). Ο υπάλληλος της τράπεζας έδωσε τα χρήματα στον Reuben Singh και μετέφερε τη Rolls-Royce στο υπόγειο γκαράζ της τράπεζας.

Δείτε ακόμα: Το ψηλότερο parking του κόσμου αξίζει 26 εκ. δολάρια

Μετά από δυο εβδομάδες ο Ινδός επιχειρηματίας επέστρεψε στην τράπεζα για να αποπληρώσει το δάνειο και να παραλάβει το αυτοκίνητο του. Ο υπεύθυνος της τράπεζας, τον πλησίασε και αφού τον ενημέρωσε ότι ήλεγξαν το ποιος είναι και τι επιχειρήσεις έχει, τον ρώτησε για ποιο λόγο τους ζήτησε αυτό το «αστείο» ποσό ως δάνειο. Η απάντηση του Reuben Singh πρέπει να άφησε άπαντες στην τράπεζα με το στόμα ανοιχτό: «Που αλλού θα μπορούσα να σταθμεύσω με ασφάλεια και σε κλειστό χώρο το αυτοκίνητο μου στο Λονδίνο και να πληρώσω μόλις 15,41 λίρες (όσο ήταν το επιτόκιο δανεισμού) για δύο εβδομάδες;».

Προφανώς, η παραπάνω ιστορία είναι ένας ακόμη αστικός μύθος... Ο Reuben Singh είναι μεν μεγάλος πλακατζής, όπως τουλάχιστον φημολογείται στους κοσμικούς κύκλους στο Λονδίνο αλλά ουδέποτε κατάφερε να σταθμεύσει για 15 ημέρες τη Rolls Royce του στο υπόγειο parking της τράπεζας μήτε φυσικά οι υπάλληλοί της τράπεζας είναι τόσο αφελείς ώστε να εκδώσουν ένα δάνειο 5.000 λιρών σε κάποιον που τους άφησε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ως ενέχυρο... Ο Singh πάντως, είναι όντως βαθύπλουτος και κάτοχος όλων των luxury και supercar που αναφέρθηκαν νωρίτερα. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...