Νέο Opel Experimental: Δες σήμερα πώς θα είναι τα μελλοντικά μοντέλα της εταιρείας

Εκτός από εντυπωσιακή εμφάνιση, το πρωτότυπο που αποκαλύφθηκε στην IAA Mobility 2023 λανσάρει και έναν εντυπωσιακό τρόπο αγοράς: απλώς με ένα scroll στο κινητό.

  • -
  • -

Στη φετινή IAA Mobility παρουσιάζουμε το όραμά μας για το επόμενο κεφάλαιο της μάρκας. Το Experimental απεικονίζει το πώς φανταζόμαστε το μέλλον της Opel: ηλεκτρικό και συναρπαστικό”. Με αυτά τα λόγια, ο CEO της μάρκας, Florian Huettl, ανακοίνωσε την παγκόσμια πρεμιέρα του Opel Experiental κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην Έκθεση IAA Mobility.

Επιπλέον, ο Huettl, ο Mark Adams, Opel Vice President Design, και η Rebecca Reinermann, Opel Vice President Marketing, παρουσίασαν δύο ακόμη νέα μοντέλα: το Opel Astra Sports Tourer Electric και το Opel Corsa Electric, δίνοντας μια νέα πνοή για το ηλεκτρικό μέλλον της μάρκας.

Το concept car Opel Experimental είναι κάτι περισσότερο από ένα όραμα για τη μάρκα. Στο περίπτερο B20 στην αίθουσα Β2Ο ο Florian Huettl κατέστησε σαφές ότι το Opel Experimental εκφράζει όλα όσα καθορίζουν την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία και τους προϊοντικούς πυλώνες της, “Greenovation”, “Detox” και “Modern German”. Είναι πλήρως ηλεκτρικό, μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα, ενώ η “Bold & Pure” σχεδίασή του επιτρέπει την εστίαση σε ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό.  Τις εντυπώσεις κερδίζουν οι αναλογίες του, οι έξυπνες αεροδυναμικές λύσεις, η εξαιρετικά αποδοτική διαχείριση του χώρου και η υπερσύγχρονη τεχνολογία φωτισμού, συμπεριλαμβανομένου του λογότυπου Opel Blitz, που είναι φωτιζόμενο για πρώτη φορά.

ToOpelExperimentalIAAMobility (2)

Ο Huettl μίλησε επίσης για τα φιλόδοξα σχέδια της Opel για τα επόμενα χρόνια: “Το 2024, κάθε μοντέλο της Opel θα είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρική. Από το 2025, κάθε καινούργιο μοντέλο θα λανσάρεται μόνο ως πλήρως ηλεκτρικό. Αυτό δείχνει ότι είμαστε κάτι παραπάνω από έτοιμοι για τη μεγαλύτερη μεταμόρφωση στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας. Είμαστε μπροστά!

Τα Opel Astra Sports Tourer Electric και Corsa Electric

Ελαφρύ και αποδοτικό, το Astra Sports Tourer Electric αποτελεί μια εξαιρετικά ελκυστική πρόταση προς τους πελάτες μας”, δήλωσε ο Huettl. Περισσότερα από 400 χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας (σύμφωνα με το WLTP) και τελική ταχύτητα 170 km/h, σε συνδυασμό με όλα τα πλεονεκτήματα ενός ευρύχωρου compact station wagon: αυτό είναι το νέο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Opel. Για όσους προτιμούν ένα μικρό αυτοκίνητο τώρα, χωρίς εκπομπές ρύπων, η Opel διαθέτει το νέο Corsa Electric.

Opel-Expe3rimental-IAAMobility-

Αγοράστε ένα νέο Opel “σκρολλάροντας”: Η νέα ψηφιακή εμπειρία πελάτη

Η εύκολη, καθημερινή ηλεκτρική μετακίνηση ξεκινά ήδη από τη διαδικασία επιλογής και αγοράς. Ως εκ τούτου, η μάρκα εκσυγχρονίζει εξ’ ολοκλήρου τη διαδικασία ηλεκτρονικής αγοράς ενός αυτοκινήτου, κάνοντας την εμπειρία του πελάτη πιο εύκολη και πιο συναρπαστική. “Τα πάντα, με ένα απλό scroll. Αυτό κάνει την αγορά ενός Opel διασκεδαστική”, είπε η Reinermann.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...