Νέο CUPRA Formentor VZ5 BAT: Διαθέσιμο σε 500 μονάδες

Η πιο «σκοτεινή» έκδοση του κορυφαίου CUPRA Formentor VZ5 φέρει το ακρωνύμιο «BAT» και θα κυκλοφορήσει στον περιορισμένο αριθμό των 500 μονάδων.

  • -
  • -

Η CUPRA προχώρησε στη δημιουργία μιας ακόμα συλλεκτικής version για το κορυφαίο μοντέλο της γκάμας της, το Formentor VZ5. Η έκδοση «BAT» του κορυφαίου Formentor ενσωματώνει μια σειρά από σχεδιαστικές αλλαγές τόσο στην εξωτερική όσο και στην εσωτερική εμφάνιση του μοντέλου, με κοινό χαρακτηριστικό… το συναίσθημα.

Το CUPRA Formentor VZ5 BAT, φέρει γυαλιστερές μαύρες μπάρες οροφής, total black μάσκα, 20άρες ζάντες αλουμινίου σε χρώμα μαύρο φυσικά, ανθρακονημάτινους  εξωτερικούς καθρέπτες και σκούρο λογότυπο εμπρός-πίσω. Όπως ίσως καταλάβατε η εν λόγω έκδοση είναι η πιο «σκοτεινή» και η πιο ιδιαίτερη στη γκάμα του καυτού SUV της CUPRA.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Cupra Formentor VZ5

Σε αντίστοιχο ύφος και φιλοσοφία, κινείται και η ατμόσφαιρα στην καμπίνα του CUPRA Formentor VZ5 BAT. Στο διάκοσμο κυριαρχεί το μαύρο χρώμα, οι βουρτσισμένες μεταλλικές επιφάνειες και οι κόκκινες ανάγλυφες ραφές στο ταμπλό. Υπάρχει επίσης μαύρο χρωμιωμένο πλαίσιο περιμετρικά των αεραγωγών και της κεντρικής κονσόλας, ενώ τα μπάκετ καθίσματα φέρουν ανάγλυφο και σε μαύρη προφανώς απόχρωση το σήμα της CUPRA.

O Sven Schuwirth, COO της CUPRA τόνισε χαρακτηριστικά «Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που ανατρέπει τις καθιερωμένες αντιλήψεις εκφράζοντας μια γνήσια σπορ αισθητική».Θυμίζουμε, πως το Cupra Formentor VZ5, κρύβει κάτω από το πικάντικο περιτύλιγμα του τον εμβληματικό 5κύλινδρο κινητήρα των 2,5 lt της Audi ο οποίος αποδίδει 390 PS και 480 Nm ροπής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...