Premium SUV με 272 ίππους και τιμή κάτω από 30.000 € - Ποιο είναι;

Οι λέξεις premium και SUV έχουμε μάθει να συνοδεύονται και από υψηλή τιμή απόκτησης, αλλά το συγκεκριμένο ηλεκτρικό αναιρεί τα πάντα.

  • -
  • -

Το κόστος απόκτησης ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου αποτελεί μέρος ενός κοινού μυστικού. Κι αυτό γιατί μπορεί όλο και περισσότεροι να γλυκαίνονται στην ιδέα της μετάβασης στην ηλεκτρική εποχή, αλλά όλοι ξέρουμε πως τα ηλεκτρικά… δεν είναι και τα φθηνότερα αυτοκίνητα της αγοράς. Ή τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι σήμερα, μιας και το μοντέλο που θα δείτε παρακάτω αναιρεί όλους τους έως τώρα κανόνες.

Γιατί; Αρχικά φέρει όλα τα στοιχεία που μπορούν να κάνουν ένα αυτοκίνητο σήμερα να φτάσει κατευθείαν στην κορυφή της λίστας με τις επιλογές των περισσότερων αγοραστών. Είναι premium, είναι SUV, είναι ηλεκτρικό και κυρίως… κοστίζει κάτω από 30.000 ευρώ μετά και την εφαρμογή της κρατικής επιδότησης. Και όχι δεν πρόκειται για κάποια ειδική, μικρή, εισαγωγική έκδοση με λιλιπούτειο ηλεκτρικό μοτέρ και μπαταρία, αλλά για την βασική έκδοση ενός ολοκαίνουργιου compact SUV που συνδυάζει έναν ηλεκτροκινητήρα 272 ίππων με μία μπαταρία 51 kWh για να προσφέρει επιδόσεις της τάξης των 5,1 sec για το 0-100 km/h και αυτονομία 320 km.

Να ξαναπούμε ότι κοστίζει μόλις 29.572 ευρώ (37.572 € πριν την επιδότηση); Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει αναφερόμαστε στο ολοκαίνουργιο SUV της Volvo, το ΕX30, το οποίο αποτελεί μέλος της σειράς Recharge και προσφέρεται με τρεις επιλογές ηλεκτρικού συστήματος κίνησης. Αυτή είναι η εισαγωγική του.

Δείτε ακόμη: Volvo XC60: Η νέα έκδοση Black Edition στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει;

Πατήστε εδώ για να μάθετε τα πάντα για το πιο προσιτό SUV της Volvo το οποίο, όπως όλα δείχνουν, θα αλλάξει τα δεδομένα.

ex30

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...