Οι νέες Alfa Romeo Giulia & Stelvio Quadrifoglio στην Ελλάδα! Τιμές

Τους τροχούς τους στην ελληνική αγορά πάτησαν οι ανανεωμένες εκδόσεις των Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio 100th Anniversary με τον αναβαθμισμένο 2.9 V6 biturbo κινητήρα να αποδίδει 520 ίππους.

  • -
  • -

Από σήμερα, στους τιμοκαταλόγους της ελληνικής αντιπροσωπείας της Alfa Romeo, μπορεί να βρει κανείς τις τιμές των ανανεωμένων και επετειακών εκδόσεων των Giulia και Stelvio Quadrifoglio.

Τα δυο ιταλικά «θηρία» φέρουν μικρής έκτασης αισθητικές αλλαγές που εστιάζονται στους νέους Full LED Matrix προβολείς (εμπρός-πίσω) καθώς και στις νέες χρωματικές επιλογές, ενώ στην καμπίνα, το παρών δίνουν ο αναβαθμισμένος ψηφιακός πίνακας οργάνων με τη διαγώνιο των 12,3" καθώς και ο επίσης «φρέσκος» για το σύστημα πολυμέσων, των 8,8".

Δείτε ακόμα: Φθηνότερη η Alfa Romeo Tonale στην Ελλάδα

Το ενδιαφέρον ωστόσο εστιάζεται στην καρδιά του κτήνους, εκεί όπου ο V6 biturbo κινητήρας των 2,9 lt έφθασε τους 520 ίππους με 600 Nm ροπής διαθέσιμα από τις 2.500 rpm. H θηριώδης ισχύς μεταφέρεται φυσικά στην Giulia στον πίσω άξονα, ενώ στη Stelvio περνά και στους τέσσερις τροχούς. Είτε βέβαια στη μία είτε στην άλλη περίπτωση, το κιβώτιο παραμένει το γνωστό αυτόματο των 8 σχέσεων. Τόσο η Giulia όσο κα η Stelvio Quadrifoglio 100th Anniversary διαθέτουν ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση, ο άξονας μετάδοσης τους παραμένει ανθρακονημάτινος, με το «πολεμικό» σεντάν των Ιταλών να φέρει επίσης Aero-splitter εμπρός, Carbon πίσω σπόϊλερ και μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Σε ότι αφορά το χρώμα του χρήματος, η Giulia Quadrifoglio εκκινεί από τα 123.792 €, με το κόστος για τη Stelvio Quadrifoglio να είναι πιο τσιμπημένο φθάνοντας αισίως τα 140.292 €.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...