Νέο Toyota C-HR: Πού θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα;

Το νέο C-HR θα συστηθεί για πρώτη φορά από κοντά στο ελληνικό κοινό, σε εκδόσεις hybrid και plug-in hybrid, σε... αγωνιστικό τερέν!

  • -
  • -

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Toyota θα αποτελέσει έναν από τους υποστηρικτές του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Εκτός από την παρουσία της αγωνιστικής ομάδας στις ειδικές διαδρομές του αγώνα, η επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία επιφυλάσσει μία έκπληξη για όσους βρεθούν στην σούπερ ειδική που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Νερού. Όσοι παρακολοθήσουν από κοντά την ειδική θα έχουν την ευκαιρία να δουν το νέο Toyota C-HR! Πρόκειται για ένα και μοναδικό αυτοκίνητο προπαραγωγής, το οποίο θα έρθει από το εξωτερικό, αποκλειστικά για να προβληθεί σε περίοπτη θέση στην υπερειδική. 

Δείτε ακόμη: Tιμές και εκδόσεις του νέου C-HR στην Ελλάδα!

Πλοηγό το GR Yaris!

 

Για μία ακόμα χρονιά τα αυτοκίνητα του στόλου της Toyota Ελλάς και του δικτύου συνεργατών της, θα διατεθούν για να καλύψουν τις ανάγκες της οργανωτικής επιτροπής και να υποστηρίξουν την επιτυχή διοργάνωση του Αγώνα. Περισσότερα από 40 οχήματα θα διατεθούν για να αξιοποιηθούν σε θέσεις-κλειδί, μεταξύ αυτών, για πρώτη φορά, και το αυτοκίνητο 0 του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Ένα ειδικά διαμορφωμένο Toyota GR Yaris θα φέρει το σήμα «0» στις πόρτες του και θα είναι το τελευταίο όχημα ελέγχου του διοργανωτή πριν την έναρξη της κάθε ειδικής που φροντίζει τόσο για την ασφάλεια των πληρωμάτων όσο και θεατών. 

Δείτε ακόμη: Το νέο 7θέσιο Toyota των 11.500 €! 

Toyota Clean Mountain Race

Επιπλέον, η Toyota Ελλάς εστιάζοντας στην προώθηση της βιωσιμότητας και της περιβαλλοντικής υπευθυνότητας, επιδιώκει έμπρακτα την εφαρμογή τους και στην κοινότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μέσω της πρωτοβουλίας «Toyota Clean Mountain Race», η Toyota Ελλάς ενθαρρύνει για μία ακόμα χρονιά όλους τους συμμετέχοντες στο EKO Ράλλυ Ακρόπολις να διατηρήσουν τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος, συλλέγοντας τα απορρίμματα τους που θα προκύψουν στο πλαίσιο της παρακολούθησης των ειδικών διαδρομών. Έτσι, η Toyota Ελλάς ενώνει τις δυνάμεις της με την περιβαλλοντικά στοχευμένη πλατφόρμα κυκλικής οικονομίας του Ομίλου Πλαστικά Θράκης «In the Loop» και φυσικά την Οργανωτική Επιτροπή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, με στόχο να ευαισθητοποιήσει και να υπενθυμίσει στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...