Ασφαλές ταξίδι με αυτοκίνητο: Με αυτά τα 5 μοντέλα μπορείς να είσαι σίγουρος

Η ασφάλεια στο αυτοκίνητο είναι απαραίτητη σε κάθε μετακίνηση, όμως όταν ταξιδεύουμε είναι ακόμα πιο σημαντική, αφού μας επιτρέπει να απολαύσουμε τη διαδρομή.

  • -
  • -

Μπορεί οι διακοπές του καλοκαιριού να πλησιάζουν προς το τέλος, όμως η ανάγκη για ασφάλεια κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού δεν σταματά ποτέ. Άλλωστε η επιστροφή από τις διακοπές δεν σημαίνει ότι τελειώνουν οι αποδράσεις, καθώς ο Σεπτέμβριος προσφέρεται για εκδρομές που μπορούν να μας αλλάξουν τη διάθεση. 

Είτε κάνουμε μία μονοήμερη βόλτα, είτε πολυήμερες διακοπές, είτε ταξιδεύουμε για επαγγελματικούς λόγους, το μόνο σίγουρο είναι πως στο εσωτερικό του αυτοκινήτου θέλουμε να βιώνουμε την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας. Όταν νιώθουμε ασφαλείς, μπορούμε κυριολεκτικά να απολαύσουμε κάθε λεπτό της διαδρομής. 

flexcar-odigos-antras

Με αυτή τη λογική ξεχωρίσαμε πέντε από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς, ώστε να είμαστε σίγουροι σε κάθε χιλιόμετρο που διανύουμε. Η επιλογή έγινε μέσα από την γκάμα της FlexCar, της εταιρείας που προσφέρει την απόλυτη ευελιξία στο leasing. Μπορούμε ανά πάσα στιγμή να μισθώσουμε όποιο αυτοκίνητο επιθυμούμε ανάλογα με τις ανάγκες μας, να το επιστρέψουμε όταν δεν το χρειαζόμαστε ή ακόμα και να το εξαγοράσουμε. 

Volkswagen Polo Petrol Life

flexcar-volkswagen-polo

Το Volkswagen Polo αποτελεί γνωστή και διαχρονική αξία στην κατηγορία των supermini, ενώ ξεχωρίζει για την ασφάλεια που προσφέρει σε οδηγό και επιβάτες, καθώς και για τα συστήματα αποφυγής ατυχημάτων, όπως το αυτόματο φρενάρισμα. Μισθώστε το τώρα από τη FlexCar.

Seat Arona Petrol Style

flexcar-seat-arona

Το Seat Arona δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς έχει καταφέρει να καθιερωθεί χάρη στην πολύ καλή του εμπορική πορεία. Εφοδιασμένο με αυτόματο κιβώτιο θα κάνει το ταξίδι εύκολο και άνετο, ενώ το cruise control θα αναλάβει να διατηρήσει σταθερή την ταχύτητα καθιστώντας την εμπειρία ακόμα πιο χαλαρωτική. Μισθώστε το τώρα από τη FlexCar.

Ford Kuga Diesel ST Line

flexcar-ford-kuga

Η ύπαρξη κινητήρα πετρελαίου κάτω από το καπό του Ford Kuga εγγυάται την χαμηλή κατανάλωση στο ταξίδι, ενώ ταυτόχρονα η εμφάνιση και ο εξοπλισμός της έκδοσης ST-Line ανεβάζουν την διάθεση και το κέφι για οδήγηση. Με άφθονους χώρους στο εσωτερικό και κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας μετατρέπει το ταξίδι σε χαλαρωτική εμπειρία. Μισθώστε το τώρα από τη FlexCar.

Tesla Model 3 Electric Performance

flexcar-tesla-model-3-model3-performance

Με τους 513 ίππους του Tesla Model 3 Performance κάθε προσπέραση ολοκληρώνεται σε ελάχιστο χρόνο μειώνοντας την παραμονή σας στο αντίθετο ρεύμα, ενώ το διάσημο Autopilot της Tesla αναλαμβάνει να κάνει το ταξίδι ασφαλές και ξεκούραστο, προβλέποντας πολλές φορές τον κίνδυνο. Συνδυασμός έντονων συγκινήσεων, αλλά και κορυφαίας ενεργητικής ασφάλειας. Μισθώστε το τώρα από τη FlexCar.

Opel Astra Petrol Edition

flexcar-opel-astra

Το Opel Astra είναι ένα μοντέλο που διαχρονιά έχει αγαπηθεί στην Ελλάδα, με την τελευταία του γενιά να είναι κατά πολλούς η καλύτερη που παράχθηκε ποτέ. Η πληθώρα συστημάτων ασφαλείας, αλλά και στοιχεία άνεσης όπως ο αυτόματος κλιματισμός που εξασφαλίζει σταθερή θερμοκρασία στην καμπίνα, καθιστούν κάθε εξόρμηση εύκολη και ασφαλή. Μισθώστε το τώρα από τη FlexCar.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα αυτοκίνητα που μπορείτε να βρείτε στην τεράστια γκάμα της FlexCar. Η FlexCar παρέχει ευέλικτες επιλογές χρηματοδοτικής μίσθωσης και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, προσφέροντας σιγουριά σε όλη τη διάρκεια της μίσθωσης, ώστε να απολαμβάνετε κάθε διαδρομή και κάθε ταξίδι με σύγχρονα μοντέλα που προσφέρουν κορυφαίο επίπεδο ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...