Κλείνει μία είσοδο η Αττική Οδός

Μία πρόσβαση λιγότερη θα έχουν στη διάθεσή τους όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν την Αττική Οδό, λόγω εργασιών που γίνονται στο οδόστρωμα. Πότε θα κλείσει και για πόσο;

  • -
  • -

Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 21/08/2023 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 22/08/2023 η είσοδος από Λ. Κύμης (είσοδος 10) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του εν λόγω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν τις εισόδους από Λ. Κηφισίας (είσοδος 11) ή από Λ. Ηρακλείου (είσοδος 9).

Δείτε ακόμα: Ποιοι χρήστες της Αττικής Οδού δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν e-Pass;

Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης, υπενθυμίζεται ότι υπάρχει συνεχής ενημέρωση στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter (@aodostraffic). Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων, παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας κατά τις διελεύσεις τους από τα εν λόγω τμήματα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...