Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάρο - Το αυτοκίνητο διαλύθηκε [video]

Τρομακτική είναι η εικόνα του Cupra Formentor που ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε σε στύλο της ΔΕΗ και έφερε τούμπες σε κεντρικό δρόμο της Πάρου.

  • -
  • -

Κατά την περίοδο του Αυγούστου, η κίνηση στα νησιά των Κυκλάδων είναι αυξημένη, με πολλούς τουρίστες να απολαμβάνουν τις ομορφιές τους. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που σημειώνονται και τροχαία ατυχήματα, όπως σε αυτή την περίπτωση στην Πάρο. Το όχημα ξέφυγε από την πορεία του σε αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και χτύπησε με μεγάλη φόρα σε έναν στύλο της ΔΕΗ. Στη συνέχεια, έπεσε σε ένα προστατευτικό τοιχίο και τελικά, έφερε μερικές τούμπες, μέχρι να σταματήσει διαλυμένο στη μέση ενός χωραφιού. Πρόκειται για ένα λευκό Cupra Formentor, με δύο επιβάτες στο εσωτερικό του.

Με αεροδιακομιδή στην Αθήνα ο συνοδηγός

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ ο συνοδηγός φέρει βαρύτερα τραύματα, για αυτό και μεταφέρθηκε άμεσα με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία σχετικά με το τροχαίο ατύχημα, πέρα από το γεγονός ότι σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, 16 Αυγούστου. Στο video που ακολουθεί βλέπουμε την κατάσταση του οχήματος, που αποδεικνύει τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Ευτυχώς, το συμβάν έγινε με ένα ιδιαίτερα ασφαλές αυτοκίνητο και ελπίζουμε ο συνοδηγός να ανακάμψει γρήγορα από τα τραύματά του.

Δείτε ακόμη: Χαλκιδική - Βουτιά στη θάλασσα έκανε ένα MINI Cooper [video]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...