Ειρωνεία: Δάσκαλος οδήγησης «καρφώθηκε» στη σχολή οδηγών [video]

Ο εκπαιδευτής έσπασε τη τζαμαρία της σχολής οδηγών με το αυτοκίνητο, έγινε πρώτο θέμα στις ειδήσεις και μετά… απολύθηκε.

  • -
  • -

Πολλές φορές βλέπουμε βίντεο με οδηγούς που έχασαν τον έλεγχο του οχήματός τους και έκαναν ζημιές, όμως όταν είναι πρωταγωνιστής ένας… δάσκαλος οδήγησης, το λες και ειρωνεία! Ο συγκεκριμένος εκπαιδευτής από το Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών έγινε ρεζίλι και σίγουρα, ο εγωισμός του πληγώθηκε ανεπανόρθωτα. Το πιο δυσάρεστο κομμάτι της υπόθεσης, ωστόσο, ήταν ότι μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, απολύθηκε από τη σχολή που εργαζόταν!

Μόλις 2 ημέρες έμεινε στη σχολή!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν πολύ λίγο καιρό στη συγκεκριμένη επιχείρηση, καθώς δεν είχε συμπληρώσει περισσότερες από δύο ημέρες. Η έκταση που πήρε το θέμα από την μαζική προβολή σε δελτία ειδήσεων και τοπικές εφημερίδες, έδωσε αρνητική δημοσιότητα στη συγκεκριμένη σχολή οδηγών, για αυτό και ο εργαζόμενος απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Όπως φαίνεται, ο εκπαιδευτής μπερδεύτηκε με κάποιο τρόπο και τράκαρε το προσωπικό του Hyundai Tucson στη τζαμαρία της σχολής, εισβάλλοντας με το αυτοκίνητο μέσα στο κατάστημα. Δεν πρόκειται δηλαδή για το εκπαιδευτικό αυτοκίνητο, αλλά το όχημα του -πρώην- υπαλλήλου.

Δείτε ακόμη: Τράκαρε νοικιασμένη Lamborghini και... καταζητείται!

Ευτυχώς δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός από το συμβάν. Η μόνη δυσάρεστη εξέλιξη εκτός των υλικών ζημιών, είναι ότι ο δάσκαλος είναι πλέον άνεργος! Πάντως, η φωτογραφία με την επιγραφή “Learn to Drive (μάθε να οδηγείς) και από κάτω, το φυτεμένο Hyundai Tucson στη τζαμαρία, είναι άκρως… αντιφατική και το μόνο σίγουρο, είναι ότι η επιχείρηση θα κάνει κάποιο καιρό μέχρι να ξεπεράσει το σοκ της αρνητικής δημοσιότητας και της… ειρωνείας στα social media. Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο δάσκαλος, εκτός από την απόλυση και τις ζημιές στο αυτοκίνητό του, θα πρέπει να πληρώσει και μια κλήση που κόπηκε από την αστυνομία μετά την καταγραφή του περιστατικού…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...