Ξέμεινες Αθήνα; 5 προορισμοί που σε περιμένουν αυτό το Σαββατοκύριακο

Καλοκαίρι και διακοπές πάνε πάντα μαζί, ακόμη και αν έχεις φύγει από την Αθήνα. Με ένα ικανό SUV ταξιδεύεις, εξερευνείς, απολαμβάνεις τη φύση και επιστρέφεις, ατσαλάκωτος!

  • -
  • -

Παραδοσιακά, ο Αύγουστος είναι ο μήνας που η Αθήνα αδειάζει. Δρόμοι χωρίς κίνηση, πλατείες χωρίς συνωστισμό, ελεύθερες θέσεις πάρκινγκ παντού… Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η καλύτερη περίοδος για να μείνεις στην πρωτεύουσα! Όμως το κάλεσμα για τις καλοκαιρινές διακοπές είναι ανίκητο. Η επιθυμία της απόδρασης πολλαπλασιάζεται και όλοι θέλουμε να πάμε σε μια παραλία, να φάμε ένα ωραίο φαγητό και να απολαύσουμε τον ήλιο, ακόμη και για λίγο.

Παρακάτω ακολουθούν πέντε προτάσεις για μονοήμερες ή ολιγοήμερες αποδράσεις, σε συνδυασμό με ένα σύγχρονο SUV! Διαλέξαμε αυτοκίνητο από την γκάμα της FlexCar, την εταιρεία που προσφέρει ευέλικτη μίσθωση και… συμβαδίζει με την καλοκαιρινή ανεμελιά. Τα αυτοκίνητα της FlexCar δεν δεσμεύουν με κανέναν τρόπο τον μισθωτή, καθώς υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής όποτε ο ίδιος το θελήσει, αλλαγής μοντέλου με κάποιο άλλο ή άμεση εξαγορά του.

Στη Λίμνη Ευβοίας με Jeep Renegade

Οι απολαυστικές παραλίες, το καλό φαγητό και τα όμορφα τοπία είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Βόρειας Εύβοιας. Η Λίμνη είναι μια από τις περιοχές που συνδυάζουν καλύτερα όλα τα παραπάνω και το Jeep Renegade είναι ιδανικό SUV για να ταξιδέψεις εκεί. Η γνήσια Jeep ταυτότητά του επιτρέπει την εξερεύνηση του φυσικού κάλλους και των χωματόδρομων, ενώ η συνολική ποιότητά του θα βοηθήσει να απολαύσεις τη διαδρομή στο επαρχιακό οδικό δίκτυο. Βρες το δικό σου εδώ!

Στο Πόρτο Χέλι με Nissan Juke

Το κοσμοπολίτικο, αριστοκρατικό Πόρτο Χέλι αποτελεί μια πρώτης τάξεως επιλογή για ολιγοήμερες αποδράσεις. Γεμάτο κόσμο κατά την καλοκαιρινή περίοδο, έχει καθαρά νερά, πολλές επιλογές εστιατορίων, ταβερνών και μαγαζιών διασκέδασης, χωρίς να απέχει σημαντικά από την Αθήνα. Με το Nissan Juke και τον σπορ χαρακτήρα του, θα απολαύσεις στο μέγιστο τη διαδρομή μέχρι το Πόρτο Χέλι, η οποία είναι γεμάτη στροφές και όμορφα τοπία. Βρες το δικό σου εδώ!

Στο Γαλαξίδι με Opel Mokka

Το γραφικό Γαλαξίδι ενδείκνυται για καλοκαιρινές αποδράσεις, καθώς δεν απέχει σημαντικά από την Αθήνα, αλλά προσφέρει αέρα… νησιού στο κέντρο του! Το Opel Mokka είναι τέλεια επιλογή για να κινηθείς εκεί, με compact διαστάσεις για τα στενά σοκάκια, diesel κινητήρα για αυξημένη οικονομία καυσίμου στους ανοικτούς δρόμους και ευχάριστη οδική συμπεριφορά για το απολαυστικό κομμάτι του επαρχιακού δικτύου μετά τη Δεσφίνα! Βρες το δικό σου εδώ!

Στο Ναύπλιο με Nissan Qashqai

Όταν οι Αθηναίοι σκέφτονται σύντομες εκδρομές ή τριήμερα, το Ναύπλιο είναι ίσως η πρώτη σκέψη στο μυαλό τους. Πανέμορφη πόλη, παραλιακή «πιάτσα» μαγαζιών, φανταστικές θάλασσες τριγύρω και εστιατόρια για κάθε γούστο και… πορτοφόλι. Τι καλύτερο λοιπόν, από το ταξίδι με ένα εμβληματικό C-SUV, το δημοφιλές Nissan Qashqai! Το ιαπωνικό μοντέλο προσφέρει άνεση στο ταξίδι, ασφάλεια και υψηλή ποιότητα κύλισης για να φτάσεις… ατσαλάκωτος. Βρες το δικό σου εδώ!

Στο Ξυλόκαστρο με Volkswagen T-Cross

Ακόμη ένας ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός κοντά στην Αθήνα, ειδικότερα την καλοκαιρινή περίοδο, είναι το Ξυλόκαστρο. Προσφέρει ωραίες παραλίες, οργανωμένα μαγαζιά για να απολαύσεις τον καφέ, το φαγητό ή το ποτό σου, μαζί με προσιτά καταλύματα για όσους επιλέξουν να διανυκτερεύσουν. Το Volkswagen T-Cross αποτελεί ιδανικό συνοδοιπόρο για αυτή την απόδραση, καθώς ταξιδεύει με άνεση, ασφάλεια και υψηλή ποιότητα στον αυτοκινητόδρομο. Βρες το δικό σου εδώ!

Αποκτήστε το ιδανικό SUV για τη δική σας απόδραση, στην γκάμα της FlexCar

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...