Αδειάζει η Αθήνα - Κλείνουν τμήματα της Αττικής Οδού

Οι οδηγοί που θα παραμείνουν στο λεκανοπέδιο θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, καθώς αλλάζει η κυκλοφορία στην Αττική Οδό κατά τις βραδινές ώρες.

  • -
  • -

Με την ευκαιρία της μειωμένης κυκλοφορίας λόγω Αυγούστου, η Αττική Οδός πραγματοποιεί εργασίες βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος σε συγκεκριμένα τμήματα. Η ασφαλτόστρωση πραγματοποιείται κατά τις βραδινές ώρες, με τις λωρίδες να κλείνουν ανά τμήματα, σε διαφορετικό σημείο έως ολοκληρωθεί το έργο. Απόψε το βράδυ, 7 Αυγούστου και ώρα 22:00, θα είναι κλειστή η έξοδος προς Λ. Ηρακλείου στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και η είσοδος από Λ. Κύμης, στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Η διακοπή της κυκλοφορίας θα διαρκέσει μέχρι και τις 06:00 το πρωί της Τρίτης, 8 Αυγούστου. Παράλληλα, εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιούνται και μεταξύ του Κόμβου 8 (Μεταμόρφωσης) και του Κόμβου 12 (Λ. Πεντέλης) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, τις ίδιες ώρες.  

Αττική Οδός: Κλειστή η έξοδος Λ. Ηρακλείου - Από πού θα βγαίνουμε

Κατά τη διάρκεια αποκλεισμού της κυκλοφορίας από τη Λ. Ηρακλείου, οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν την έξοδο του Κόμβου Μεταμόρφωσης (έξοδος 8) ή την έξοδο προς Λ. Κύμης (έξοδος 10). Επίσης, λόγω του αποκλεισμού εισόδου από τη Λ. Κύμης, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό από την είσοδο της Λ. Κηφισίας (είσοδος 11) ή από την είσοδο της Λ. Ηρακλείου (είσοδος 9).

Δείτε ακόμη: Αττική Οδός - Αλλάζουν την Αθήνα οι νέες επεκτάσεις

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους εκείνες τις ώρες στην Αττική Οδό, όπως και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των υπεύθυνων σχετικά με τη ροή της κυκλοφορίας, τα όρια ταχύτητας και το τμήμα του δρόμου που μπορούν να χρησιμοποιούν. Οι εργασίες γίνονται για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών από την Αττική Οδό και επιλέχθηκαν οι βραδινές ώρες, προκειμένου να μην προκύπτουν προβλήματα την ημέρα, σε ώρες αιχμής που έτσι κι αλλιώς παρατηρούνται αυξημένα μποτιλιαρίσματα. Υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην ιστοσελίδα www.aodos.gr.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...