Video – Δοκιμή: Hyundai Kona 1.6 Hybrid 141 PS

Με το Kona δεύτερης γενιάς η Hyundai κάνει ένα ακόμα άλμα, δείχνοντας πόσο έχει αλλάξει με τα χρόνια, ανεβαίνοντας κατηγορία όχι μόνο σε μέγεθος, αλλά και σε ποιότητα. Δείτε το video για να μάθετε περισσότερα.

  • -
  • -

Το Kona πρώτης γενιάς ήταν ακρογωνιαίος λίθος στην προσπάθεια της Hyundai να εξελιχθεί και να τοποθετηθεί εκ νέου στην αγορά, αφήνοντας πίσω την αντίληψη ότι αποτελεί μόνο μια προσιτή εναλλακτική και τίποτα παραπάνω.

Η δεύτερη γενιά πάει αυτόν τον μετασχηματισμό ένα βήμα πιο πέρα, τόσο με την αύξηση των διαστάσεων, όσο και με τη σχεδίαση και τις τεχνολογίες που ενσωματώνει. Έτσι, δημιουργείται μία πρόταση η οποία διαφοροποιείται σημαντικά από τον ανταγωνισμό, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί σημαντικό εξελικτικό άλμα για όλη τη μάρκα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/47ab6ca92f7d28185b4b8ac859076de8.jpg

Η δεύτερη γενιά του δημοφιλούς B-SUV δεν αποτελεί απλά μία εξέλιξη της προηγούμενης. Πρόκειται για ένα τελείως καινούργιο μοντέλο, που θαρρείς ότι βγήκε από το φιλμ ταινίας επιστημονικής φαντασίας. Όμως, οι Κορεάτες τεχνικοί δεν περιορίστηκαν στη ριζοσπαστική και αντισυμβατική σχεδίαση.

Το νέο Kona μεγάλωσε σημαντικά σε διαστάσεις, σε σημείο που απομακρύνεται από τα B-SUV και πλησιάζει στα C-SUV. Φυσικά, όπως ήταν απολύτως φυσιολογικό ενισχύθηκε με ό,τι πιο σύγχρονο διαθέτει η Hyundai σε επίπεδο τεχνολογιών, διατηρώντας σχεδόν στο ακέραιο τη πολυσυλλεκτική γκάμα κινητήρων και εκδόσεων που διέκρινε την προηγούμενη γενιά. Η πρώτη μας επαφή επί ελληνικού εδάφους έγινε με την αυτοφορτιζόμενη υβριδική έκδοση των 141 ίππων, και μάλιστα στην εκδοχή Ν Line με τα ευδιάκριτα δυναμικά χαρακτηριστικά. 

Δείτε παραπάνω τη video-δοκιμή, κι αν θέλετε περισσότερα διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή του Hyundai Kona 1.6 Hybrid 141 PS.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...