Νέο Lexus LBX: Άνοιξαν οι online κρατήσεις – Όλες οι τιμές!

Το μοντέλο που θα εισάγει την Lexus στην B-SUV κατηγορία ξεκινά την εμπορική του πορεία και στην Ελλάδα, με την επίσημη αντιπροσωπεία να ανακοινώνει όλα τα πακέτα εξοπλισμού και τις τιμές.

  • -
  • -

Η premium φιλοσοφία της Lexus μπαίνει και στην B-SUV κατηγορία χάρη στο LBX. Το ολοκαίνουργιο μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας, το οποίο ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του και στην χώρα μας, με τον Έλληνα αντιπρόσωπο να έχει μόλις ανοίξει την πλατφόρμα για τις προπαραγγελίες. Γνωστά φυσικά έγιναν και τα πακέτα εξοπλισμού μαζί με τις τιμές, τόσο για την δικίνητη έκδοση αλλά και για την τετρακίνητη. Οι τιμές ξεκινούν από τις 35.950 €!

Να αναφέρουμε ότι όπως αναφέρει και η επίσημη ιστοσελίδα, οι τιμές λιανικής είναι ενδεικτικές. Οι ανώτατες λιανικές τιμές του μοντέλου και των εκδόσεων θα καθοριστούν στον επίσημο τιμοκατάλογο της μάρκας ο οποίος θα εκδοθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με την έναρξη της καταχώρησης των παραγγελιών.

Με 5 πλούσια επίπεδα εξοπλισμού

Το νέο μοντέλο της Lexus θα έρθει με 5 διαφορετικά πακέτα εξοπλισμού τα οποία θα μπορούν να συνδυαστούν τόσο με την δικίνητη όσο και με την τετρακίνητη έκδοση. Αυτά είναι τα Elegant, Emotion, Relax, Cool και Original Edition.

Στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Elegant βρίσκουμε στοιχεία όπως:

  • Το ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλειας Lexus Safety System +
  • Οθόνη πολυμέσων 9,8 ιντσών
  • Δερμάτινο σαλόνι
  • Ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών

back

Πλήρως υβριδικό με 136 ίππους και δύο επιλογές μετάδοσης

Το B-SUV της Lexus θυμίζουμε πως χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο υβριδικό σύστημα το οποίο αποδίδει συνολικά 136 ίππους με 185 Nm ροπή, και συνδυάζεται με ένα εξελιγμένο κιβώτιο e-CVT για βέλτιστη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του. Ο θερμικός κινητήρας κατασκευάστηκε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και πλαισιώνεται από μια νέα μπαταρία με ταχύτερη απόκριση, χαμηλότερο βάρος και υψηλότερη απόδοση.

Όσον αφορά την τετρακίνητη έκδοση τώρα, το σύστημα e-Four χρησιμοποιεί έναν ακόμη ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα, με την απόδοση να διατηρείται ακριβώς η ίδια, στους 136 ίππους.

interior

Στα βασικά στοιχεία εξοπλισμού ενεργητικής ασφάλειας βρίσκουμε τις τεχνολογίες Pre-Collision System με Intersection Turn Assist, Dynamic Radar Cruise Control, Lane Tracing Assist/Lane Keep Assist και Road Sign Assist, οι οποίες ειδοποιούν έγκαιρα τον οδηγό για επερχόμενους κινδύνους και παρέχουν αυτόματα έλεγχο του τιμονιού, της πέδησης και της ισχύος, εάν απαιτείται.

Πατήστε εδώ για να μάθετε τα πάντα για το νέο Lexus LBX

Ακολουθεί ο αναλυτικός τιμοκατάλογος:

1.5 Hybrid Elegant - 35.950 €

1.5 Hybrid Emotion - 37.150 €

1.5 Hybrid Relax - 39.200 €

1.5 Hybrid Cool - 39.350 €

1.5 Hybrid Original Edition - 47.100 €

1.5 Hybrid 4x4 Elegant - 38.150 €

1.5 Hybrid 4x4 Emotion - 39.350 €

1.5 Hybrid 4x4 Relax - 41.400 €

1.5 Hybrid 4x4 Cool - 41.550 €

1.5 Hybrid 4x4 Original Edition - 49.300 €

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...