Ιδιοκτήτης Tesla: «Ή θα φορτίσω, ή με πατάς!» [video]

Μία όχι και τόσο ψύχραιμη αντίδραση ιδιοκτήτη ηλεκτρικού που ξέμεινε από μπαταρία μόλις λίγα μέτρα από τον φορτιστή.

  • -
  • -

Να και κάτι που δεν βλέπουμε κάθε μέρα. Εσείς μέχρι που θα φτάνατε για να μην σας πάρουν την θέση φόρτισης; Τσακωμούς για θέσεις πάρκινγκ έχουμε δει ουκ ολίγες φορές. Φανταστείτε λοιπόν τι μπορεί να κάνει κανείς όταν το αν θα προλάβει την θέση (φόρτισης στην προκειμένη περίπτωση) μπορεί να επηρεάσει όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα που έχει στην ημέρα του. Κι αυτό γιατί όσο γρήγορη κι αν είναι η φόρτιση ενός Tesla Model 3, δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα γέμισμα ντεπόζιτου με βενζίνη.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, ο κύριος που θα δείτε στο παρακάτω video αναγκάστηκε να λάβει δραστικά μέτρα ώστε να εξασφαλίσει πως θα φορτίσει το διψασμένο του ηλεκτρικό που έχει μείνει μόλις μερικά μέτρα από το φορτιστή. Και τι πιο φυσιολογικό από το να ξαπλώσει φαρδύς πλατύς στον δρόμο. Σύμφωνα μάλιστα με την φωνή που ακούγεται στο κλιπ, το συμβάν δεν ήταν κάτι που διήρκησε μόλις μία στιγμή αλλά, ο κύριος βρισκόταν εκεί ψάχνοντας να βρει πως θα πάει το αυτοκίνητο του μέχρι τον φορτιστή, για ένα τέταρτο!

Δείτε ακόμη: Τέλος η Ανάβαση Δημητσάνας: Ατύχημα με τραυματισμό θεατών! [video]

Τελικά βρέθηκαν άνθρωποι που τον βοήθησαν να σπρώξει το Tesla του μέχρι τον φορτιστή, αλλά σίγουρα το περιστατικό δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο και γι’ αυτό βρέθηκε να γίνεται viral στο Tik Tok. Δεν ξέρουμε για σας πάντως εμείς θεωρούμε πως αν δεν φτάσει ο χρόνος που χρειάζεται ένα ηλεκτρικό για να ανεφοδιαστεί αυτόν ενός βενζινοκίνητου ή πετρελαιοκίνητου αυτοκινήτου, περιστατικά σαν κι αυτό υπάρξουν κι άλλα.

@grubermotorcompany We don’t see this often, but luckily someone from our team was able to assist! #tesla #help #grubermotors #ev #electric #car #az #driver #teslamodel3 ♬ original sound - Gruber Motor Company
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...