Βόλος: Έβαλε όπισθεν και χτύπησε επίτηδες τη μάνα του!

Με το αυτοκίνητο χτύπησε τη μητέρα του ένας 25χρονος, με τη μητέρα να προχωράει στη συνέχεια σε μήνυση κατά του γιου. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

  • -
  • -

Ένα ακόμη οικογενειακό δράμα απασχολεί τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές του Βόλου, μετά τη μήνυση που κατέθεσε μια μητέρα σε βάρος του 25χρονου γιου της. Η γυναίκα κατήγγειλε το ίδιο της το παιδί ότι την τραυμάτισε με το αυτοκίνητο, το απόγευμα της Τρίτης στον Βόλο, βάζοντας όπισθεν ενώ η ίδια βρισκόταν πίσω από το όχημα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παραπέμφθηκε να δικαστεί.

Δείτε ακόμα: Βόλος: Γυναίκα οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και "τύφλα"

Ο 25χρονος φέρεται να αντέδρασε επειδή η μητέρα του δεν τον άφηνε να φύγει από το σπίτι, με συνέπεια να την χτυπήσει με το αυτοκίνητο. Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο και εξετάστηκε από τους γιατρούς, οι οποίοι διαπίστωσαν πως το χτύπημα που είχε υποστεί ήταν επιπόλαιο.

Ο νεαρός συνελήφθη και χθες, Τετάρτη, κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής ελαφράς σωματικής βλάβης. Ωστόσο, η δίκη δεν έγινε, καθώς δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο η μητέρα του και έτσι η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για αύριο Παρασκευή.

Πηγή: gegonota.news

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...