Αυτοκίνητο χωρίς υποχρεώσεις και δεσμεύσεις - Δες πώς γίνεται!

Η απόκτηση νέου αυτοκινήτου έχει γίνει πιο εύκολη από ποτέ χάρη στο leasing και εδώ θα βρεις τον τρόπο για να πάρεις κι εσύ το δικό σου χωρίς καμία δέσμευση.

  • -
  • -

Με την αγορά αυτοκινήτου να έχει μία συνεχή ανοδική πορεία όσον αφορά τις τιμές, η απόκτηση ενός νέου ΙΧ γίνεται μέρα με την μέρα όλο και πιο δύσκολη. Αυτό έχει κάνει τη χρονομίσθωση, την υπηρεσία που είναι γνωστή και ως leasing, πιο επίκαιρη από ποτέ, χάρη στα προνόμια που προσφέρει και στο ελάχιστο άγχος που την συνοδεύει, συγκριτικά με την διαδικασία αγοράς. Με ένα ευέλικτο πρόγραμμα χρονομίσθωσης οι υποχρεώσεις και οι δεσμεύσεις μειώνονται στο ελάχιστο, επιτρέποντας έτσι σε εσάς να απολαύσετε το νέο σας αυτοκίνητο εύκολα και άμεσα, χωρίς το παραμικρό άγχος.

flexcar2

Πώς καλύπτονται τα πάντα, εκτός από το καύσιμο

Πρόκειται για το leasing του μέλλοντος. Αποκτώντας ένα νέο αυτοκίνητο από την FlexCar το μόνο που θα έχετε να σας απασχολεί είναι η σταθερή μηνιαία συνδρομή και τα καύσιμα. Κι αυτό γιατί δεν υπάρχουν δεσμεύσεις ή ψιλά γράμματα. Μπορείτε να επιστρέψετε το όχημα σας όποτε επιθυμείτε, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, ή να το εξαγοράσετε ανά πάσα στιγμή. Όλα αυτά, χωρίς καμία επιβάρυνση και με όλα τα έξοδα συντήρησης καλυμμένα, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας και των τελών κυκλοφορίας. Η FlexCar προσφέρει μία νέα προσέγγιση στo leasing αυτοκινήτου για ιδιώτες και επαγγελματίες. 

flexcar3

Ποια είναι η διαδικασία απόκτησης αυτοκινήτου από την FlexCar

Το μόνο που έχετε να κάνετε ώστε να βρεθείτε άμεσα με τα κλειδιά του νέου σας οχήματος στα χέρια είναι να ακολουθήσετε μια απλή διαδικασία. Αρχικά, μπείτε στην ιστοσελίδα της FlexCar και επιλέξτε το αυτοκίνητο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Στις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η εταιρεία περιλαμβάνονται όλων των τύπων επιβατικά οχήματα και SUV, ελαφρά επαγγελματικά φορτηγά και ένας μεγάλος αριθμός μοτοσικλετών, από μικρά scooter αστικής μετακίνησης έως adventure μοντέλα. Η ευρεία γκάμα σε μοντέλα, εκδόσεις και συστήματα κίνησης, προσφέρει απόλυτη ευελιξία και στην επιλογή οχήματος. Μάλιστα, η βιώσιμη κινητικότητα βρίσκεται στο επίκεντρο της FlexCar η οποία εμπλουτίζει συνεχώς το στόλο της δίνοντας έμφαση σε οχήματα που βοηθούν όλους μας να διατηρήσουμε ένα υγιές πράσινο περιβάλλον.

Αφού βρείτε το όχημα που σας ταιριάζει δηλώνετε το ενδιαφέρον σας και η ομάδα της FlexCar θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας. Από εκεί το μόνο που μένει είναι σε περίπου 10 εργάσιμες μέρες να παραλάβετε το νέο σας όχημα. Χωρίς ανάγκη για προκαταβολή ή για μια κουραστική αναμονή μερικών μηνών. Στην συνέχεια είστε ελεύθεροι να το κρατήσετε όσο θέλετε, με την επιλογή για το αν θα το επιστρέψετε ή αν θα το αγοράσετε, να είναι αποκλειστικά δική σας.

flexcar4

Κι αν θελήσω να αλλάξω αυτοκίνητο; Θα πληρώσω;

Με την FlexCar, όχι! Yπάρχει ευελιξία αλλαγής αυτοκινήτου όποτε το θελήσει ο χρήστης. Για πελάτες με συνολική διάρκεια συμβολαίου άνω των 24 μηνών, δεν επιβάλλεται καμία απολύτως χρέωση στην αλλαγή αυτοκινήτου, πέρα από τη διαφορά που προκύπτει στο αντίτιμο του μηνιαίου μισθώματος μεταξύ των δύο μοντέλων. Αν ο χρήστης θελήσει να αλλάξει αυτοκίνητο πριν κλείσει 24 μήνες από την έναρξη συνεργασίας του με την FlexCar, τότε μπορεί να το κάνει πληρώνοντας μόνο το FlexDeposit, που ισούται με δύο μηνιαία μισθώματα.

Επιλέξτε σήμερα κιόλας το επόμενο σας αυτοκίνητο από τον στόλο της FlexCar, για να το έχετε στα χέρια σας πριν φύγετε για διακοπές! Από αυτό το καλοκαίρι ξεκινήστε να γράφετε χιλιόμετρα ξέγνοιαστα!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...