Top 10 Μοντέλα 10-16 Ιουλίου

Top 10 Μοντέλα 10-16 Ιουλίου

Δύο όψεις έχει η λίστα των 10 μοντέλων που σας τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα, καθώς στη μισή υπάρχουν αλλαγές, ενώ στην άλλη μισή δεν υπάρχει καμία.

  • -
  • -

Το κομμάτι της λίστας στο οποίο δεν έχει αλλάξει τίποτα είναι το πρώτο, με τη σταθερότητα να είναι αξιομνημόνευτη, αφού η εικόνα είναι ολόιδια με την προηγούμενη εβδομάδα. Τα ίδια αυτοκίνητα, στις ίδιες θέσεις.

Έτσι, πρώτο είναι το Toyota Yaris Cross, με το Suzuki Vitara να ακολουθεί και το Toyota Yaris στην τρίτη θέση. Το Suzuki Ignis φιγουράρει τέταρτο και το Kia Picanto κλείνει την πεντάδα της σταθερότητας.

Στο δεύτερο μισό, εκείνο που έχει τις αλλαγές, συναντάμε στην έκτη θέση το Suzuki S-Cross έχοντας ανέβει δύο σκαλιά, σπρώχνοντας την BMW X1 να πέσει μία θέση πιο κάτω, στην έβδομη. Στη θέση οχτώ πλέον βρίσκεται η Skoda Fabia καθώς ανέβηκε ένα σκαλί, κάτι το οποίο έκανε και το Mazda CX-30, καταλήγοντας να πάρει την ένατη θέση.

Στο τέλος έχουμε και μία έξοδο-είσοδο. Το μοντέλο που βγήκε από τη δεκάδα είναι το Toyota Aygo X με το Toyota Corolla Cross να παίρνει τη θέση του.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...